PUBG

Mégsem lett olyan jó a Vikendi? – Pár dolog jócskán megosztotta a közösséget


Nem minden arany, ami fénylik.

Alapvetően a Vikendi elrajtolásával ezúttal semmi komolyabb probléma nem akadt, pedig azért az utóbbi időben ez korántsem volt megszokott. A technika ördögén túl azért hagyott némi kívánnivalót maga a pálya, bár a nagy várakozás miatt ennek idáig nem adtak túl nagy visszhangot a játékosok, de az azért látszik, hogy nincs minden rendben.

Loot

A legfőbb probléma a gyenge minőségű loot. Ez többeknek feltűnt, de WackyJacky robbantotta fel a puskaporos hordót, aki kezdetben twitter bejegyzésben fejezte ki nemtetszését, majd egy videót is készített a problémáról. Jól látható, hogy az egyik legdurvább hotdrop helyszínen is szinte csak UZI-val és Tommy Gunnal találkozhatunk, ami finom szólva sem a legideálisabb eszköz a gyilkolásra.

UZI és Tommy Gun mindenhol!

Míg Sanhok esetén tele volt minden jóval Paradise Resort, addig itt tényleg nem találunk DMR-eket, SR-eket, de még a gépfegyverek is elég ritkán fordulnak elő.

Persze a másik tábor is jelen volt, akik kritizálták WackyJacky-t és nem értették a panaszát, hiszen a korai játékban az egyik legjobbak az SMG-k, mivel könnyen kezelhetőek úgy is, hogy semmi kiegészítővel nem szereltük fel őket.

A teszt szerver problémái

Elég sok panasz érkezett arra is, hogy nem hallgatták meg a panaszokat, amelyek a teszt szerveren is fennálltak. Az AMD tulajdonosok még mindig belefuthatnak kifgyasáokba, Sokaknál automatikusan ablakos módban fut a játék, ezt pedig többször jelezték a fejlesztőknek.

Az új ejtőernyőrendszer sem tökéletes még, előfordul az is, ha a sprintet (shift) nyomjuk, hogy megakad az ejtőernyőnk és a levegőben ragadunk. Ez nem túl szerencsés egy éles meccsen.

A legfőbb probléma tehát, hogy a jelentett hibák, unszimpatikus dolgok ellenére a fejlesztők 1:1-ben áthúzták az éles szerverekre a Vikendit. A problémákat pedig viszonylag könnyen javítani lehetett volna, így pedig még kevesebb negatív élménye lett volna a játékosoknak. Azt azért meg kell hagyni, hogy a fentebbi problémák ellenére még így is ez volt a leghibamentesebb patch, ami a PUBG Corp. esetén nagy szó, ettől függetlenül örülnénk, ha reagálnának a panaszokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva