Fortnite

Late game repülőgép kempelés: jöjjön két közösségi ötlet, ami megoldaná a problémát!


Mutatunk két ötletet, ami helyrepofozná a metát.

A repülőgép folyamatosan beszéd (vita) témája a rajongók között: többször is nerfelték már, de még mindig gyanús, hogy nem eléggé – különben nem vetődne fel ennyiszer, elég csak a tegnapi cikkünkre gondolni.

Egy rég vaultolt tárgy “helyrepofozhatná” a repülőgépeket: a Clinger lenne minden pilóta rémálma

Ma ismét egy rajongói ötletet osztunk meg veletek, ez azonban kevésbé az általános balansszal, mint sem inkább a játék végi repülőgéppel való kempelésről szól.

Gyors újrapozicionálás, nehéztüzérség: van egy szakasza a játéknak, amikor sokan előszeretettel maradnak az X-4 Stormwingben (vagy mennek arrébb annak használatával).

Hogy mi a gond ezzel? 

Nincs kellő mennyiségű hátránya.

Erre dobott be egy ötletet u/barrffy Reddit felhasználó.

Képtalálat a következőre: „X-4 Stormwing”
forrás: dexerto

Szerinte tökéletes megoldás lenne, ha a játék végi szűküléseknél a körön belül is lecsapna ránk a vihar: villámok sújthatnák bizonyos időközönként a repülőt és nyirbálhatnák az életpontját (meg akár a használóját is).

Arra, hogy mennyi lehetne a sebzés és pontosan hányadik szűküléstől vezetné be nem mondott konkrétumot, de az elképzelés nem rossz.

forrás: dexerto

Az első kommentelő feldobott egy alternatívát:

Ugye üzemanyagot egyik járgány se használ a Fortnite-ban, de ha a nyersanyagot fogyasztaná a Stormwing, akkor a pilótának kétszer is meg kéne gondolnia a használatát.

Nekünk ez utóbbi ötlet jobban tetszik – meglátjuk, hogy az Epic Games tesz-e további ellenlépéseket a szóban forgó tárgy ellen.

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva