R6

8 új operátor érkezett 2018-ban, de vajon melyik sikerült a legjobban? Szavazz te is!


Szavazást indítunk az idei operátorokról.

Lassan itt az év vége, elérkezik az ideje a számot vetésnek életünkben, no meg persze kedvenc játékainkban is.

Egészen konkrétan a 2018-ban érkezett operátorokról lesz szó pár gondolat erejéig, melynek célja az, hogy kiderítsük szerintetek melyik sikerült a legjobban.

Lássuk őket pár gondolat kíséretében – nem akarok senkit befolyásolni, igyekszem szubjektív maradni.

1.Lion

Képtalálat a következőre: „lion rainbow six siege”
forrás: kotaku

Az Operation Chimera egyik támadójáról villámgyorsan kiderült, hogy túl erős lett: tavasszal nerfeltek is rajta, azonban Pro League-ben problémás maradt – végül bejelentette a Ubisoft a reworkot és globális tiltásban részesítette a profi mezőnyben.

2. Finka

Képtalálat a következőre: „finka rainbow six siege”
forrás: Gamepur

A másik támadó is globális képességgel rendelkezik, őt is nerfelni kellett nyáron. Kapott kompenzációként Frag Grenade-et, ami az egyik legerősebb másodlagos gadget, de népszerűsége és győzelmi rátája is megcsappant.

3. Maestro

Képtalálat a következőre: „maestro rainbow six siege”
forrás: windowscentral

Az Operation Para Bellum során két védő jött – kompenzálva a Chimera szezont. Maestro hamar bekerült a metába, azóta egyszer nerfelték csak: az ALDA 5.56: a hipfire “üzemmódban” való visszarúgást növelték.

4. Alibi

Képtalálat a következőre: „alibi rainbow six siege”
forrás: videogamer

A másik védőt sokáig gyengének tartották, végül rájöttek a játékosok, hogy megtéveszteni úgyse lehet vele az ellenfeleket, így elkezdték ajtókhoz, ablakokhoz tenni a hologramokat, hogy megnehezítsék a támadók bejutását, valamint a képmások mögül peakelve kiválóan lehet lőni.

5. Clash

Képtalálat a következőre: „clash rainbow six siege”
forrás: gamespot

Az Operation Grim Sky mérföldkő volt: pajzsos operátor érkezett a védőkhöz. Sejthető volt, hogy nehéz lesz balanszolni: többször is nerfelték, míg végül pár hete buffolni is kellett rajta – meglátjuk, hogy ez elég lesz-e a metába való visszakerüléshez.

6. Maverick

Képtalálat a következőre: „maverick rainbow six siege”
forrás: PCgamesn

A fentebb említett szezon támadója szintén nagy port kavart: nem volt, és máig nincs egyéb counterplay ellene, mint hogy meg kell ölni, amikor lyukat készít. Bugfixen kívül nem nyúlt hozzá a Ubisoft (csak tesztszerveren), a jövő érdekes kérdése, hogy vajon kap-e countert akár gadget, akár operátor személyében?

7. Nomad

Képtalálat a következőre: „nomad rainbow six siege”
forrás: windowscentral

Az aktuális szezon (Operation Wind Bastion) támadója, akit már tesztszerveren nerfelni kellett – végül nem érkezett meg balanszos formában a játékba sem, újabb gyengítést kapott múlt héten. Az biztos, hogy erős a gadgetje, nehéz lesz egyensúlyban tartani!

8. Kaid

Kapcsolódó kép
forrás: gameractor

Nagyjából hasonlókat lehet leírni Kaidról is: ugyanannyiszor kellett gyengíteni, mint társát, és a gadgetje is igencsak erős, ami megnehezíti a balanszolsást. Sokaknak hiányzik a 3. Electro Claw, bevallom én is köztük vagyok – talán ha sikerült belőni a fegyvereinek az erősségét, akkor visszakapja.

Most pedig ti jöttök!

Melyik idei operátor sikerült a legjobban? Pár nap múlva jelentkezünk az eredményekkel!

Borító: 12

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva