PUBG

Újabb fegyverek érkeznek a PUBG-be – A fejlesztők ismét titokzatosan fogalmaztak


Izgalmas újdonságok láttak napvilágot, már megint..

A 24. update-ből egyelőre még pár dolog hiányzik, de az újdonságok már úton vannak nagy valószínűséggel. Erre enged következtetni, hogy a dupla sight és a PP-Bizon is feltűnt az éles szerverek fájljai között. Az éjszakai módot pedig maga a PUBG Corp. promózta, szóval jó eséllyel az is hamarosan megérkezik.

A dupla sight
Ez is ott figyel már mindenki gépén

Ez még nem minden, ugyanis egy érdekes fegyver tűnt fel az egyik képen, amit a PUBG Corp. tett közzé korábban a Vikendi megjelenésekor.

A képen látható karakter kezében egy eddig még a játékban nem látott fegyver tűnt fel. Nem csoda, hogy a közösség egyből tippelgetni kezdte, hogy mi lehet ez a távcső nélküli fegyver. A legvalószínűbb, hogy az AS VAL néven ismert fegyverről van szó, ami legfőképp az orosz különleges erők körében használatos. Az AS VAL gyárilag hangtompítóval van szerelve, csak úgy, mint a VSS. Általában távcsővel, illetve nagyobb tárral bővíthető az automata fegyver. Egy lengyel PUBG csoportban fel is tették a kérdést, hogy mi a helyzet ezzel a újonnan felfedezett fegyverrel.

A találgatásokon kívül viszont egy fejlesztő is megszólalt, aki sejtelmesen csak annyit fűzött hozzá a fentebbiekhez, hogy:

“Nem tudom megerősíteni :)”

Az úriember egyébként az animációkért és játékmenetért felelős vezető a PUBG Corp.-nál. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből, simán benne van, hogy a Bizonnal együtt megkapjuk az AS VAL-t is a következő frissítéssel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva