Counter Strike

A magyarok a VACnettel kezdenének 2019-ben! Több ezer szavazat után szoros végeredmény


A termékeny 2018-as év után örülnénk egy hasonlóan eredményes 2019-es évnek, íme a legfontosabb hozzávalók a magyar játékosok szerint.

2018 újításai szuperül sikerültek a CS:GO világában. Megszületett a VACnet, ingyenes lett a játék, Battle Royale mód érkezett és még a Panorama UI is megérkezett végre.

Ezzel magasra tette saját maga számára azt a bizonyos lécet a Valve. Ha 2019-ben ugyanilyen eredményes évet, vagy még jobbat szeretne zárni a CS:GO, keményen oda kell tenniük magukat a fejlesztőknek.

Több ezer magyar szavazó el is árulta, szerintük mivel sikerülne mindez.

A magyar CS:GO játékosok megszavazták, szerintük mivel kellene kezdenie a 2019-es munkát a Valve-nak:

Jobb VACnet és kevesebb csaló (a szavazatok 22%-a)

A VACnet érkezése hatalmas lépés volt, de még mindig lenne hova fejlődnie. Főleg most, hogy a játék ingyenes lett, és a csalóknak már az sem szab határt, hogy új accountot kellene szerezni. Pár perc alatt már mehetnek is vissza a szerverekre, egyedül az öntanuló és fejlődő VACnet szabhat gátat nekik, így nagyobb szükség van rá, mint eddig bármikor. A magyaroknál ez áll a lista élén.

128 tickes MM szerver (a szavazatok 19%-a)

Régi nóta, a Valve szerint azonban a játékosok gépe nem bírná a 128 tickes szervereket, így nem fejlesztik le. Ha azonban a szerverparkot két részre bontanák, és lehetne 64-es és 128-as MM-re is sorban állni, a számok úgyis megmutatnák melyik a népszerűbb. Egyelőre azonban nem mozdul a dolog, de a magyaroknál ez lenne a második legnépszerűbb választás.

Source 2 motor (a szavazatok 18%-a)

Sokan már a Panorama UI-t is a Source 2 előszeleként értelmezték, azóta azonban még mindig semmi hír róla. Az új hitboxot, 128 tickes MM szervereket és akár 100 fős Battle Royale meccseket is lehetővé tevő technika csak nem akar megérkezni a CS:GO-ba. A magyarok érthető módon nagyon örülnének neki, a harmadik helyre futott be.

A lista élmezőnye láthatóan szoros, az összes szavazat majdnem 60%-át ez a három lehetőség söpörte be. Népszerű volt még a “mindet egyszerre” lehetőség is, de rajtuk kívül a többiek csak elvétve kaptak voksokat.

Reméljük a Valve fejében is valami hasonló a sorrend és izgalmas 2019-es év vár ránk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva