Akciók

Akciófigyelő: Itt a horror maraton! Ezúttal 3 játékot húzhatunk be ingyen


Remek játékokról van szó, nem árt sietni!

Az akciófigyelő rovatunk tovább robog, ezúttal pedig nem egy, hanem rögtön három játékot tudtok berántani, teljesen ingyen. Aki filózott ezek megvásárlásán, az semmiképp ne hagyja ki ezeket az akciókat. Előre leszögeznénk, hogy egyik játék sem Steames, így most nem növelhetjük a raktárunk értékét, viszont a játékok ettől függetlenül teljes értékűek, játszani tehát ugyan úgy lehet velük.

Super Meat Boy

15 $ helyett ingyen

A Super Meat Boy egy rendkívül szórakoztató platformer játék, biztosan hallottatok már róla, ha nem, akkor viszont érdemes ránézni. Némely jelenete már-már rage game-be illő, sokan egyébként annak is tartják, mivel elég nehéz pályákat kell átvinnünk olykor, tehát bőven van benne kihívás. Az Epic Games osztogatja most ingyenesen a saját kliensén keresztül, viszont a hírek szerint miután beszereztétek, el lehet a kliens nélkül is indítani az .exe segítségével.

Innen tudjátok letölteni

2Dark

25 $ helyett ingyen

A 2Dark egy remek horror platformer, ami egyébként 18+ -os besorolást kapott, szóval ezt az idősebbeknek ajánljuk. Ez egy oldalnézetes 2D játék, ami rengeteg izgalmat rejt, most pedig a fejlesztők adják teljesen ingyen, az ünnepek alkalmából.  Mindenképp érdemes beszerezni most, hiszen DRM mentes verziót kínálnak, szóval csak kattintanunk kell a beszerzéséért.

Itt tudjátok letölteni

Soma

30 $ helyett ingyen

Egy újabb horror játék, amiről a rajongóknak elég ha annyit mondunk, hogy az Amnesia és a Penumbra alkotói szállították ezt a remekművet.

A történet szerint egy PATHOS-2 nevű kutatóbázissal megszűnik a rádiókapcsolat, miután idegen eredetű építményeket találnak az ott dolgozók. A program az Amnesiához hasonlóan belső nézetet használ, műfaját tekintve pedig kalandjáték, amiben a rettegést a jövő rideg, ismeretlen pokla tesz szinte elviselhetetlenül félelmetessé.

Ezt pedig a GOG-on osztogatják, természetesen DRM mentes verzióban.

Itt tudjátok letölteni

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva