Counter Strike

“Hatalmas királyság!” – a profik mindannyian imádják, hogy ingyenes lett a CS:GO


A világelitbe tartozó játékosok közül mindenki örül a változásnak, egyedül FalleN gondolja úgy, hogy egy next level Prime még elférne.

A CS:GO profikat arról kérdezték, mit gondolnak a játék ingyenessé válásáról. Meglepő módon a játékosszám növekedése mindenkinél fontosabb volt, mint a csalók. Úgyhogy a profik közül mindenkinek tetszik a dolog!

Fer

“Szerintem szuper, hatalmasat fog nőni emiatt a játékosszám. Sokan panaszkodnak a csalókra, de aki nem akar találkozni velük, az úgyis fizetni fog a Prime-ért. Ott máris kevesebb cheaterrel találkozik majd, szóval összességében jó döntésnek tartom.”

Daps

“Két éve megjósoltam hogy ez lesz, hiszen így még több embert a játékba tudnak csábítani. Akkor is és most is jó ötletnek tartottam, szüksége volt már erre a CS:GO-nak. A rengeteg csalóra a Valve is biztos gondolt, amikor ingyenessé tették. Be is következett, de összességében így is több a pozitív, mint a negatív hatás szerintem.”

Tarik

“Biztos rengeteg csaló érkezik majd, de nem aggódok miattuk. A Valve is készült rá, és biztosan megvan a tervük arra, hogyan ütköznek meg velük a jövőben.”

coldzera

“Egy ilyen döntés előtt nagyon bíznod kell az Anti-Cheat rendszeredben. A csalók ugyanis a legnagyobb közösségromboló faktort jelentik a játékban. Rengeteg ember van, akik csak miattuk hagyták abba. Szóval ha ingyenessé tették, akkor biztos tudnak valamit.”

subroza

“Hatalmas lépés mind az esport, mind a casual vonalnak. Nő a létszám, nő minden szám, szóval ez tényleg mindenkinek csak jót jelent.”

w0xic

“Igazságos megoldásnak tartom. Aki korábban fizetett érte, most is kiemeltebb státuszba került, ha be akarsz kerülni neked is fizetni kell. A fiataloknak viszont, akiknek nincs pénzük, maradhat az ingyenes változat. Kipróbálják, és ha bejön amit látnak, megveszik.”

HObbit

“Remek újítás, egy új esély a jövő tehetségeinek felfedezésére. Új játékosok és új rajongók érkeznek a CS:GO-ba.”

AZR

“Az ingyenes CS:GO hatalmas királyság! Aki eddig nem engedhette meg magának, mostantól simán jöhet. Nőni fognak a nézettségi számok és a kisebb közösségek is felzárkózhatnak. A csalók problémája persze valós, hiszen tényleg elszaporodtak, de reméljük a Valve hamar a körmükre néz.”

FalleN

“Vannak jó és rossz oldalai is. A pozitív oldala például az, hogy még több ember próbálhatja ki a játékot. A mai fiatalok annyi játék közül választhatnak, hogy nehéz kitűnni. De az ingyenesség jó hívószó lehet. A rossz oldal pedig a csalók. A Prime mellé kell még valami, amivel szűrni lehet az ingyenesből érkező mezőnyt, és akkor nem lenne baj. Egy next level Prime, a Matchmaking kereséshez és kész.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva