Fortnite

A magyarok szerint kevés a Refund, valamint kérik vissza a Double Pumpot és Tac SMG-t


2018-ban minden a Fortnite körül forgott, az Epic-nek keményen oda kell tennie magát, ha 2019-ben szintet szeretne lépni.

Az Epic Games idén élete legjobb évét zárta. 3 milliárd dollár, vagyis több mint 800 milliárd forint volt a cég nyeresége 2018-ban. Nem az összes bevétel, csak a tiszta nyereség ami már náluk marad!

A hatalmas siker szinte teljes egészében a Fortnite-nak köszönhető.

És ha az Epic nem szeretné kinyírni a játékot, ami gazdaggá tette őket, 2019-ben még több energiát kell tenniük a Fortnite-ba. Még jobb, még vonzóbb, még változatosabb, még hangulatosabb játékot kell csinálniuk belőle.

A magyaroknak van is pár ötletük arra, hogyan is kellene ezt megoldani.

Közel háromezer magyar szavazó szerint ezeken kellene a leggyorsabban változtatnia az Epic-nek, a további sikeres növekedés érdekében:

Több Refund lehetőség (szavazatok 37%-a)

Az élethosszig tartó 3 Refund úgy tűnik kevés. Nem kellene sokkal többet, mondjuk felemelni 5-re, máris jobb lenne a helyzet. Aki ugyanis szereti sűrűn váltogatni a skineket, ugyanúgy venné a V-Bucks készleteket, mint eddig. Aki viszont csak 1-2 kedvenc skint talál magának, kevesebb befektetéssel is boldogulna.

Vissza a Double Pumpot (szavazatok 17%-a)

A klasszikussá vált, szinte mémként kezelt Double Pump úgy tűnik még mindig sokaknak hiányzik.

Vissza a Tac SMG-t (szavazatok 13%-a)

Újabb nagy kedvenc a múltból. A játékosok szívesen látnák újra a játékban, csak úgy, mint például a Tommy Gunt is.

Ezek a változás inkább a játékosok szimpátiáját növelnék, úgy tűnik itt javulhatna a legtöbbet az Epic 2019-ben. A fejenkénti +2 Refund a kasszából se venne ki túl sokat, egyes fegyverek visszatérése pedig még üzletileg is jót tehet, például a fegyver skinek bizniszében.

Érdekes egyébként, hogy az első helyezett több szavazatot gyűjtött, mint a második és a harmadik összesen, tarolt tehát a plusz Refund az ötletek között. Viszont ezeken kívül szinte semmi más nem is ragadta meg az emberek fantáziáját. Se a teszt szerver, se a korhatár, vagy éppen a felesleges elemek vaultolása.

Reméljük az Epic is észre veszi, hogy a játékmenettel nincs nagy baj, a szerverek jók, de a játékosok elégedettségén lenne mit javítani.

Szóval hajrá Fortnite, szép sikereket kívánunk 2019-ben is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva