Counter Strike

Lenullázott bankkártya, Emag átverések és teljes csaló adatbázis – 2018 legolvasottabb sztorijai


Az év utolsó napján sorra vettük 2018 legnépszerűbb cikkeit, ha esetleg lemaradtatok valamelyikről, most pótolhatjátok!

Lenullázott bankkártya a Fortnite miatt

A 12 éves srác 3 nap alatt 81 tranzakciót indított, amivel 250 000 forintot rámolt le apja bankkártyájáról. A rengeteg Fortnite-balhé közül talán ez volt az első, éppen ezért a legzajosabb is. Tanulságos eset, melyből kiderül, hogy a Free to Play is megszaladhat.

Őrült Emag átverések az idei Black Friday során

Előbb felárazni, majd gyorsan visszaakciózni, hogy kedvezménynek tűnjön! Ez a húzás sajnos régi trükk a nagy webshopoknál. Így történhet meg, hogy az “akciós” termék esetenként még drágább mint az eredeti volt egy nappal korábban. Kedvencünk az 1,2 millió forintról (!!!) 8 ezerre leárazott SSD volt.

Teljes csaló adatbázis az összes CS:GO meccsünkről

A GDPR szabályok hoztak idén pár érdekes adatot a gamereknek. Mivel a kiadók kötelezőek voltak nyilvánossá tenni egyes statisztikákat, megtudhattuk például, hogy hány csalóval találkoztunk eddig a CS:GO-ban? Ha még nem csekkoltad le, most itt a lehetőség:

Ezzel a cikkel bármilyen Androidra telepíthető a Fortnite

A Fortnite mobil változatának megjelenésekor egyből elárasztottak minket az APK szakértők. Végtelen javaslat érkezett, hogyan tudjuk szinte bármilyen telefonra feltenni a Fortnite-ot, végül ez a változat bizonyult a leghatékonyabbnak. Vigyázat, csak saját felelősségre!

PUBG tragédia: a játék miatt lett öngyilkos egy 13 éves fiatal

2018 sajnos botrányokban és tragédiákban is bővelkedett. A legnagyobb médiafigyelmet egy kínai srác esete kapta. Xu Tianci esete teljesen megmagyarázhatatlan. Az egyik pillanatban még a PUBG mobil verziójával játszott, aztán kiugrott a negyedikről.

Változatos év volt 2018, rengeteg örömmel, szomorúsággal, meglepő és felkavaró történettel. 2019-ben igyekszünk majd az első sorból hírt adni ezekről az esetekről, figyeljetek minket az új évben is!

2018 legnépszerűbb cikkei között szerepeltek még a májusi érettségik is, ha még nem töltöttétek ki őket, akkor hajrá!


Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva