Hearthstone

Emlékeztető: ne felejtsétek el betörni a nerfelt lapokat!


Nem sokáig él már a teljes árú disenchant.

Két hete léptek érvénybe a legutóbbi, meglepetésszerű Hearthstone nerfek, ez pedig egy dolgot jelent:

a mai napon törhetőek be utoljára teljes áron az érintett lapok.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a gyengített kártyákért két héten keresztül a teljes, legyártáshoz szükséges dustmennyiség visszajár disenchant esetén, a Blizzard így igyekszik kompenzálni a játékosokat.

  • Leeching Poison – normál: 40 dust, golden: 400 dust
  • Nourish, Saronite Chain Gang – normál: 100 dust, golden: 800 dust
  • Level Up! – normál: 400 dust, golden: 1600 dust
  • Wild Growth – nem törhető

Fontos, hogy azokat a nerfelt lapokat, amiket nem használtok, mindenképpen érdemes betörni, hiszen semmit nem buktok ezen – ha később meggondolnátok magatokat, ugyanannyiért újból legyárthatjátok őket. Ha viszont most nem töritek be, és később haszontalannak bizonyul, akkor bukjátok az extra profitot – lényegében olyan, mintha ingyen kicserélhetnétek egy másik, hasonló ritkaságú lapra. Márpedig ezt érdemes kihasználni.

Ami egyébként a lapok használhatóságát illeti: a Saronite Chain Gang továbbra is egy jó kártya maradt, így tőle csak akkor van értelme megválni, ha jelenleg nem játszotok vele. A Level Up! és a Leeching Poison ellenben teljesen kikoptak a Standard metából, így értük nem kár. A Nourish jövője pedig elég bizonytalan: a Druid jelenleg tetszhalott állapotban van, így a következő rotációig biztosan nem lesz nagy haszna.

A nerfelt kártyákat várhatóan szerda estig lehet teljes áron betörni, úgyhogy ha még ott vannak a gyűjteményetekben, akkor érdemes rányomni a disenchant gombra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva