Counter Strike

“Így veszítettem el a legjobb barátomat” – Egy megható történet, ami a CS:GO-val kezdődött


Egy rendkívül szomorú történet, ami a CS:GO körül forog.

Ezúttal egy szomorú történetet hoztunk, amit egy fiatal, 16 éves srác osztott meg a CS:GO közösséggel a mai napon. Sajnos egy emberi élet árán lehet ezúttal levonni a tanulságot, ami egészen biztosan alakulhatott volna másképp is.

“Most értem haza az unokatestvérem esküvőjéről és most jöttem rá, hogy a legjobb barátom öngyilkos lett. 16 éves vagyok és alig vannak barátaim. A legjobb barátommal a CS:GO nevű játékban találkoztam. A csapatomban volt egy meccsen, utána pedig hozzáadott Steamen és tradelni akart. Rá akart venni, hogy én adjam oda először a skint, emiatt elég sokat hezitáltam. Azt kérte, hogy beszéljük skype-on, úgy könnyebb lesz. Igent mondtam és elkezdtünk beszélgetni. Pár másodperccel később hallottam, hogy az én nyelvemen beszél és kiderült, hogy ugyan abban az országban élünk. Ezek után elmondta, hogy be akart scammelni. Másnap reggel hívott CS-zni, amire igent mondtam, de nem voltam jó fej vele, mert be akart scammelni korábban. Végig bottomfragger voltam az első két meccsben, de utána is hívott játszani. Ezek után egyre többet játszottunk, beszélgettünk és megismertük egymást. Minden egyes nap játszottunk suli után, ebből szokás lett. Ő volt az első barátom, akit online ismertem meg. Amikor a szülei nem engedték CS:GO-zni, akkor internetkávézóba mentünk játszani. Néha csak kikapcsolódtunk és együtt vacsoráztunk vagy kosaraztunk. Ez több évig tartott és elég közeli barátok lettünk. 

Minden megváltozott, miután családi gondokkal küzdött. Depressziós lett és a padlón volt. Nem akart többé chatelni. Próbáltam segíteni, de nem tudtam hogy hogyan kellene. Ez volt az első alkalom, hogy elvesztettem valakit, aki közel állt hozzám, egy olyas valakit, akit igazán nagyra tartottam. Bűnösnek érzem magam, mert megállíthattam volna őt. Ő volt az egyetlen, aki azt tanította nekem, hogy soha ne adjam fel és ösztönzött, amikor a padlón voltam. Ő volt aki azt javasolta, hogy hajtsak az álmaim felé és most nincs többé. 

Köszönöm a CS:GO-nak azt a megannyi remek élményt, amit adott.”

Soha nem szabad hagyni, hogy bármely barátunkat feleméssze a depresszió. Ilyenkor kell megmutatni igazán, hogy mennyire fontosak számunkra. Beszéljünk velük, akkor is ha nem akarnak, próbáljuk jobb kedvre deríteni őket és ne hagyjuk, hogy feleméssze őket ez a betegség. Sajnos a legerősebbeket, legbátrabbakat is le tudja rántani magával a mélybe, ahonnan csak a barátok és a család tudja kihúzni őket.

Ha depressziósnak érzed magad és nincs akivel megbeszélhetnéd a dolgokat, tárcsázd az ingyenesen hívható 116-123 -at!

Forrás

Ezt olvastad már?

Egér, billentyűzet, monitor, fejhallgató? – Ezeket a típusokat választják a profi játékosok

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva