Fortnite

Ninját akarta streamsnipe-olni, de felsült – Több ezren nevettek rajta


Ez a Fortnite streamsnipe most nem jött össze!

Több alkalommal írtunk már Ninja  Times Square-en tartott újévi streamjéről, hiszen ez egy egyedülálló alkalom volt, mivel ezúttal egy népszerű gamert hívtak el, hogy szórakoztassa a közönséget. A nagy felhajtásnak köszönhetően természetesen a streamsniperek is előkerültek a pincékből és rengetegen mozdultak rá Ninja Fortnite karakterére.

Egy fiatal twitch streamer, boxdy nem is rejtette véka alá, hogy némi segítséggel akarja Ninját legyőzni. A sztár streamjéből megtudta, hogy pontosan hova kell mennie, majd repülőre pattant és mindent megtett annak érdekében, hogy kilapítsa Ninját, ám nagyon nem jött össze a művelet, ugyanis Ninja pár másodperc alatt elintézte a fiatal streamert.

When you try to stream snipe Ninja during NYE Stream but you fail. from FortNiteBR

A klipet szerencsére lementették, mert azóta törölték a srác twitch fiókját, de az is lehet, hogy csak felfüggesztést kapott. A videó pedig mémként terjed, szegény srácot már több ezren nevették ki, de azért hozzá kell tenni, hogy boxdy keményen meg is dolgozott érte. Pont ilyen az, amikor valaki streamsnipe-ból próbál előnyt kovácsolni.

Ez most nem jött össze!

Ezt olvastad már?

Ninja beégette magát az újévi New York Times Square streamje közben

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva