“Véletlenül” stream közben dobta ki a melleit – A twitch egy ejnye-bejnyével elintézte (18+)

Lassan pornóoldal lesz a twitch-ből?

A twitch közössége egy újabb érdekes esetet kapott fel, amiben a twitch vezetősége meglehetősen érdekes döntést hozott. A ‘Lucia_omnomnom’ néven ismert streamer főként IRL-t közvetít, azaz nem játszik semmivel, csak beszélget a nézőivel a kamera előtt. Lucia a legutóbbi alkalommal elég nagy hibát ejtett, ugyanis állítása szerint véletlenül úgy maradt a kamerája és így a nézői előtt öltözött át.

Ilyenkor a twitch elég keményen le szokott csapni és örökös bannal szokták jutalmazni a hasonló csatornákat,

ám Lucia egy 3 napos eltiltással megúszta, erről az instagramon értesítette a rajongóit.

A twitch közössége tehát joggal kéri számon a vezetőséget, hogy mégis mi alapján bírálják el a hasonló eseteket. A szintén nagy botrányt kavaró Helena is jó ideig megúszta, ám utólag már ő is kihúzta a gyufát.

 

Lucia egyébként egy fitnesz-őrült anyuka, akinek két gyermeke van, ennek ellenére napi rendszerességgel mutogatja szinte minden testrészét instagramon, szóval elsőre egész biztosan nem az ugrik be róla, hogy egy átlagos anyuka. Épp emiatt gondolják többen, hogy direkt fedte fel a melleit, hogy több nézőre tegyen szert. Azt viszont biztos nem tudhatta, hogy ilyen “olcsón” megússza és szinte alig bünteti meg a twitch.

 

Kell ez az egész IRL?

Az IRL részleg létjogosultságát sokan megkérdőjelezik, nem hiába, hiszen javarészt itt találjuk azokat a streamereket, akik tartalom nélkül próbálnak pénzhez jutni. Rengeteg alkalommal sikerrel is járnak, de úgy tűnik hiába a sok szigorú alapelv, a twitch-nél valahogy mindig sikerül átcsusszanniuk jó ideig ezeknek az újdonsült streamerré avanzsált hölgyeknek. Ennek oka maga a stream trend robbanásszerű növekedése, amit már hazánkban is szépen lassan megfigyelhetünk. Rengeteg pénz van a streamelésben és emiatt egyre többen akarnak egy szeletet maguknak a tortából, csak nem biztos, hogy a twitch lenne a megfelelő platform ezeknek az embereknek.

A kérdéses felvételt itt találjátok, de a tartalma miatt kizárólag 18 éven felüliek ajánlott:

Betöltés...
Keresés
Keresés