League of Legends

Akár már jövőhéten láthatjuk az új hőst! – Íme az első Teaser és egy kis előrejelzés a Riottól


Igazán érdekes háttértörténetet kapott az új hős, és ez még csak a kezdet!

Nem szórakozik a Riot Games, néhány héttel Neeko megjelenése után, máris teaselték a következő karakter érkezését. Ez abból a szempontból nem meglepő, hogy még az augusztusi Champion Roadmapben is együtt mutatták be a két karaktert, Neeko és az új, még ismeretlen karakter is kapott egy-egy képet, amin spekulálhatott a közösség. Idő közben Neeko megérkezett és a játékosok már szabadon apríthatnak vele az Idézők Szurdokában. A másik “láncos” karakter, akiről szó esett a Roadmapben pedig melegváltásban érkezhet, ugyanis már most elkezdte a Riot hype-olni a közösséget.

Frissült a League of Legends Universe oldal, Demacia története kapott egy új fejezetet, amiben oroszlánrészt kapott a láncmotívum is. Első ránézésre nem tudnánk azt mondani, hogy az új hős a demaciaiak barátja lenne, de a teljes képet úgyis csak a megjelenésekor kapjuk meg a Riottól. Egy biztos, komoly változások várnak Demacia-ra, a város és környéke ugyanis romokban hever a legújabb képek alapján.

A leláncolt Garen – Riot Games
A leláncolt Galio – Riot Games
A leláncolt Jarvan IV – Riot Games
A leláncolt Lux – Riot Games

A karakter pozícióját ennyiből elég nehéz lenne megtippelni, ugyan első ránézésre egy támogató karaktert mondanánk, de Pyke érkezése óta nem telt el sok idő, ráadásul Neeko is jól érzi magát a támogató szerepben, ebből kiindulva túlzás lenne a Riot részéről egy újabb Support hős megjelentetése 2019 elején.

A Riot Games több infót ígért a közelgő hősről jövőhéten, akkor vált ugyanis a PBE a 9.2-es ciklusra, amiben akár már benne is lehet a karaktermodell és a hős megnevezése.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva