Counter Strike

Hiba van a rendszerben? – A Valve több játékos VAC banját oldotta fel a mai nap


A Valve mégsem keményített be annyira?

Tegnap mutattuk be azt a játékost, aki több trader oldal tulajdonosa is egyben. Ő például alsó hangon 4,5 millió forintot érő skinnel lett szegényebb, ám nem sokáig kellett aggódnia, ugyanis a Valve a mai napon feloldotta a VAC banját. Így már nyugodtan eladhatja a skineit vagy folytathatja tovább a tradelést, persze csak akkor, ha ezek után is megbízik Gabenékben.

Emlékeztek még a youtuberre korábbról, akit állítása szerint ok nélkül bannolt a VAC nemrég? Foekrokának hívják az illetőt, aki szintén bízott a Valve kegyeiben és szerencséjére őt is unbannolták. Az összes accountja megmenekült, úgy tűnik tényleg nem használt semmilyen illegálisat.

Mi van a VAC-cal?

Sokan azt állítják, hogy szimplán azért kapták vissza az accountjukat a fentebbi játékosok, mert híresek és ezért volt ilyen jó fej a Valve. Pedig valószínűleg a hírnévhez ennek semmi köze, ugyanis ott van a legdrágább raktár tulajdonosa, aki még mindig bannolva van. Egyetlen anti-cheat sem 100%-os megbízhatóságú, úgy tűnik, hogy a Valve ezt nem rejti véka alá, ha pedig tényleg ártatlan az illető, akkor simán feloldhatják a bant. Ezt nevezzük mi ingyenes VAC ban leszedésnek, nem pedig ezt…

Ez nem maradt ki?

VAC pornó: A világ legdrágább raktára ment a levesbe

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva