Fortnite

Ninja a Twitch legnagyobb alakja – Újabb mérföldkővel bővült a “trófeatár”


Ninja megállíthatatlannak tűnik.

A Fortnite és Twitch közösség legnézettebb alakja újabb mérföldkövet könyvelhet el, ugyanis Ninja csatornája átlépte a 400 milliós megtekintési határt. Nem volt még olyan streamer a világon, aki egyáltalán megközelítette volna ezt a számot. Shroud, a második legtöbb követővel rendelkező streamer a platformon csupán 250 millió megtekintésnél jár jelenleg. Egyedül a Riot Games csatornája tud több megtekintést felmutatni (több mint 1 milliárd megtekintést!), ám az ő esetükben egy versenyeket közvetítő csatornáról beszélünk, amiben több médiaprodukciós stáb munkája áll össze egy nagy egésszé.

 

A Halo profiból lett streamer élete körülbelül egy évvel ezelőtt lendült fel, amikor a világon elkezdett terjedni a “Fortnite-vírus”. Az Epic Games ingyenes Battle Royale játéka futótűzként rohant végig a gaming világon és vált pillanatok alatt a játéktörténelem egyik, ha nem a legjátszottabb játéka. Ninja egy okos döntésnek köszönheti a sikerét, ugyanis a játékos még a nagy hype előtt kezdte megtanulni a játékmechanikát, így mikor már szinte mindenki Fortnite streamet akart nézni, ő már minőségi tartalmat tudott letenni az asztalra. Elkötelezettsége azóta is töretlen, így a formája is állandó, nemhiába ő volt az első Fortnite játékos a világon, aki elérte az 5000 győzelmet. Mindezek mellett egyébként a legtöbb gyilkossággal rendelkező játékos is Ninja a Fortnite-ban, így még azt sem mondhatjuk, hogy többnyire szerencséje van. Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy mindezt kemény munkával érte el az amerikai streamer.

Twitch statisztikák – Socialblade

Érdekesség egyébként, hogy a Socailblade adatai szerint, a Twitch top 10 streameréből 6 szinte kizárólag Fortnite-tal foglalkozik, valamint van még két olyan felhasználó, akik néha elő-elő veszik az Epic játékát.

Hogy meddig tart a Fortnite-buborék, azt előre nem tudni, de nehezen tudnánk ezek mellett a számok mellett elképzelni, hogy egyhamar újabb uralkodója lesz a játékpiacnak.

Ezt láttad már?

Ninját akarta streamsnipe-olni, de felsült – Több ezren nevettek rajta

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva