PUBG

“Direkt ilyen a loot Erangelen és Vikendin is!” – Kérdezz-felelek a PUBG fejlesztőivel


Információbombákkal árasztott el a PUBG Corp.!

Az utóbbi időkben nem ez az első alkalom, hogy videóban nyilatkoznak a PUBG készítői. Nem csoda, hiszen a közösség nagy része szomjazza ezeket a videókat, hiszen pár érdekességet mindig megtudunk belőlük. Ezúttal sem volt ez másképp, a 10 perces interjúban ugyanis a játékosok kérdéseire is válaszokat kaptunk. (angol felirat mellett)

Kiderült, hogy a pálya neve a cseh hétvége szóból származik, illetve az egész pályát az európai túrájuk inspirálta. A PUBG Corp.-nál ugyanis egyfajta hagyomány az, hogy a pályák elkészítése előtt egy túrára megy a csapat és felfedezi a tájakat, majd ezek alapján modellezik le a pályákat és ezek alapján kerülnek bele bizonyos részletek. Emiatt került bele például a Dino Park, hiszen annyira meglepte a készítőket, hogy létezik hasonló, hogy egyből bele is tették a játékba. Azt is elárulták, hogy a játékosok kommentjeit, visszajelzéseit is gyakran olvassák, épp ezért készült el Vikendi, hiszen rengetegen kértek tőlük egy havas pályát.

Miért pont 6×6?

Biztos sokan elgondolkodtatok már rajta, hogy miért nem 4×4 vagy 8×8-as lett az új pálya. A fejlesztők elárulták, hogy nem akarták, hogy a játék olyan gyors legyen, mint Sanhokon, de azért Erangelnél gyorsabb játékmenetet akartak, így született meg a 6×6-os méret. A loot (minősége) pedig direkt lett ilyen, hiába sírt miatta WackyJacky, a cél ezúttal nem az volt, hogy 5-ből 4 alkalommal jó loottal jöjjünk ki, mint Sanhokon, hanem próbálták optimalizálni és emiatt 5 alkalomból 3-szor jövünk ki jó felszereléssel a kezdeti loot után. Igen, mint kiderült Erangelen direkt szar a loot, ott 5-ből csak 1 alkalommal indítunk jó loottal. Csak tudnánk, hogy miért kellett megváltoztatni a kezdeti időszakhoz képest..

Új szűkülési rendszer, miért?

A Vikendin egyedi a biztonságos és a vörös zóna mérete. Szimplán azért változtatták meg, hogy legyen ideje mindenkinek lootolni, majd felfedezni a tájat, amíg beér a körbe.

Lvl3 helmetek

A lvl3 helmetek sem véletlenül kerültek be a pályára, ez is Vikendi-exkluzív. Szimplán csupán azért tették be, hogy a kevésbé skilles játékosok is élvezhessék a PUBG ikonjává vált lvl3-as helmetet. Ez egyébként némileg megváltoztatja a játékmenetet is, szóval emiatt is érdekes csavar. Rengeteg extra fícsörrel kedveskedtek az új játékosoknak, azért hogy élvezhessék az új pálya varázsát.

Hogy tolják a PUBG Corp-nál a játékot?

Az elején ők voltak a PUBG királyai, aztán beütött a siker és megtanultak az emberek játszani vele. Azóta már csak a kevésbé népszerű helyekre ugranak a srácok. Mellesleg kizárólag squadozni szoktak.

Ezt láttad már?

A dupla sight elődje már a játékban van! – A teszt szerveren már ki is próbálhatjátok

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva