R6

Érdemes tenni vele egy próbát: jóval hasznosabb lett Mute az SMG-11+Shotgun kombóval


Jót tett a változás a védőnek.

Mute a legutóbbi frissítésben egy nem elhanyagolható buffot kapott: beépült fegyvertárába az SMG-11, mint másodlagos opció.

Azóta volt idő kipróbálni az M590A1-SMG-11 kombót (ami Smoke nagy ereje is egyben), így ma az alábbi videó segítségével írunk pár bekezdést a brit védőről.

Először is tisztázzuk miért tett olyan jót neki ez a fegyver:

  • az MP5K SMG igencsak közepes kategória az SMG-k között
  • a Shotgun hasznosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni: kifejezetten jól jön a védőknél, ha egy valaki rendelkezik ilyennel, és rotációs utakat nyit (hogy ne kelljen Impact Grenade-et használni erre)
  • A Shotgun amúgy is marha erős közelharci fegyver, érdemes többször használni, ha eddig nem tettük volna

Ez a kettős egy elfogadható roamerré teszi.

Ha már roam: Get_Flanked kiemeli, hogy érdemes kísérletezni azzal, hogy a Jammert nem feltétlen (legalábbis nem mindet) az objektívhez tesszük, hanem arra a szintre, ahol roamolunk. A drónokat (és persze Dokkaebit) elég jól lehet counterelni ezzel.

Képtalálat a következőre: „mute rainbow six siege”
forrás: Sabs Time

A golyóálló kameráról is ejt egy érdekes és megfontolandó gondolatot a youtuber: noha a C4 az esetek nagy részében a jobb választás, egy olyan pályán, ahol hosszú folyosók vannak (ami jelen esetben a Fortress) kifejezetten jól tud jönni egy nagy teret lefedő kamera.

Ha már Fortress: az új pályákon (precíz ismeret hiányában) gyakrabban használják a támadók a drónjaikat, ezt ugye elég jól countereli Mute (persze ez főleg a szezon első pár hetére igaz).

Képtalálat a következőre: „mute rainbow six siege”

Személy szerint azt gondolom, hogy a gadget hatótávolságát meg kéne növelni pár méterrel ahhoz, hogy igazán erős operátor legyen a S.A.S. oszlopos tagjából, de kétségtelen tény, hogy jelentősen jobb lett a legutóbbi frissítés óta. Egy próbát megér!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva