Gaming

Ki akarod próbálni az új Healt? Mutatunk 3 decket, amiben működik!


A nemrég reworkölt lap ígéretesen indul.

Hétfőn begurult a januári frissítés, mely átdolgozta a játék leghaszontalanabb varázslatát, a healt.

Megérkeztek a januári balansz frissítés részletei: 10 (!) lap is változik!

Sokan rápörögtek az 1 manás varázslatra, első ránézésre ígéretes volt a rework.

Még csak 2 nap telt el a patch implementálása óta, úgyhogy konkrét számok még nincsenek, de kísérletezni szabad – ehhez mutatunk most 3 decket.

deckshop.pro/deck/detail/882

2.6-os átlagköltségével szemtelenül olcsó pakli, aminek alapvető win conditionje a Hog Rider (és a Mortar sem elhanyagolható). Olcsó lapokkal jutunk el a 4 manás vezérig, aki a Heal fő célpontja – no meg persze a sok fagyasztással is segítjük a torony leverésében.

deckshop.pro/deck/detail/881

Régóta kérik a játékosok, mégse következik be úgy látszik: a három muskétás él és virul, miközben újabb deck van kiépülőben rájuk.

Tradicionális paklinak tekinthető (kisebb változtatásokkal), melynél a Heal sokkal verzatilisabb, mint az előző összeállításban: muskétások, Valkyrie, barbárok, de még akár a minonok is megkaphatják.

deckshop.pro/deck/detail/885

Végezetül jöjjön a legextrémebb pakli. Klasszikus beatdown deckről van szó, ahol a lapok nagyjából minden olyan területet lefednek, ahol az ellenfél veszélyes lehet (van swarm egységek és single target lapok elleni védelem is).

Itt a Healt elsősorban a Golemre érdemes rányomni – ha nem lett volna elég nehéz így is elpusztítani a játék első számú monstrumát, így végképp az lesz.

A meta még kialakulóban van, de ezekkel a deckekkel lehet kísérletezni a Healt kipróbálni vágyóknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva