Fortnite

Íme a “Club 100+”! – Ezek jelenleg a játék legritkább Item Shop tartalmai


Van egy-két igazán meglepő tagja a 100+ -os csoportnak.

A Fortnite: Battle Royale ugyan egy teljesen ingyenes játék, ám ez nem jelenti azt, hogy nem tudjuk elherdálni rá az összes pénzünk. Az Epic Games egy igazán okos piaci modellt alkalmazva “lehetőséget” ad a játékosoknak, hogy kizárólag kozmetikai tárgyakkal, de sokkal sajátosabbá tegyék a játékmenetet maguknak. Erre a célra született meg az Item Shop, amiben a játékosok valós pénzért vásárolhatnak maguknak skineket és emote-okat. A közösség veszi ezeket az elemeket, mint a cukrot, ebből az Epic Games pedig kiválóan megél.

Természetesen minél több termék van a gyűjteményünkben, annál többet ér a felhasználónk. Sőt, vannak elemek, amelyek az átlagnál még többet érnek, ugyanis már hosszú ideje nem kerültek bele az Item Shop rotációjába. A közösség 100 napos hiátus után kezdi el a ritkább skinek és emote-ok közé sorolni az elemeket, ha van olyan tárgy, ami 100 napnál régebb óta nem volt megvásárolható, a “Club 100+” nevű kitalált csoportba kerül.

A csoportba kerülésért kizárólag a külön megjelenést vizsgálják, Rex például tényleg 105 napja volt utoljára az Item Shopban, viszont mint Bundle, nemrégiben újra felbukkant.

Még mindig a Recon Expert a legritkább Outfit a játékban, utoljára 424 napja volt megvásárolható, ezek után kételkedünk abban, hogy valaha visszatér-e. Ugyan ez a helyzet a Ghoul Trooperrel is, akiről szent meggyőződése volt mindenkinek, hogy vissza fog térni Halloweenkor. Nos, egy pillanatra sem jelent meg az Item Shopban, így már 408 napja nem volt megvásárolható. Aki ezt a két Outfitet birtokolja, félelmetes értékű felhasználót tudhat a magáénak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva