Fortnite

KriszhAdvice 2k – Jubileummal startolt 2019-ben a magyar Fortnite


Kriszh újból nagyot ment, csak úgy halmozza a győzelmeket hazánk legnézettebb Fortnite streamere.

Sokak kedvenc “faterja” elérte karrierje eddigi legnagyobb mérföldkövét. Legutóbbi közvetítése során ugyanis megszerezte 2000. Fortnite: Battle Royale győzelmét, ezzel már még egy olyan magyar játékosról tudni, aki 2k fölé tornázta a győzelmei számát. A Fortnite Tracker adatai szerint összesen 7 ilyen játékosról tudni, mindegyik egytől egyig ott van a nagyobb versenyeken is, vagy éppen igazolt Fortnite profik.

Jelenleg 2004 győzelemmel rendelkezik Kriszh – Fortnite Tracker

KriszhAdvice teljesítménye már csak azért is megsüvegelendő, mert mindezt úgy érte el, hogy tényleg mindig a közösségéért ténykedik. Oktatóvideók, folyamatosan együttélés a chattel, sőt meglehetősen sűrűn húzza meg a derékszíját magán és korlátozza a saját játékterét kihívásokkal, annak érdekében, hogy a nézői jól szórakozzanak. Mindezek mellett persze nem lehet elmenni amellett, hogy az összességében “funból” szerzett 2000+ győzelem csak úgy jöhetett össze, hogy a játékot a lehető legmagasabb szinten ismeri. Többször bizonyította már a Skirmish-eken (hivatalos Epic Games versenysorozatok), hogy ha komolyan kell teljesíteni, akkor egy pillanat alatt rááll a kompetitív vonalra és még az eredményeket is szépen hozza!

Arról persze nem is beszélve, hogy talán kijelenthetjük, a streamer fő játéka a Fortnite, a közvetítési idejét így is többször feltölti érdekes, teljesen más kategóriájú játékokkal. Mások úgy hoznak össze több ezer killt, hogy csak és kizárólag a Fortnite-tal foglalkoznak…

Xbox uralom a top 3-ban – Fortnite-Tracker

Egyébként hazánk legtöbb győzelmével rendelkező játékosa, Eragonist is nemrég ugrotta meg a maga nagy mérföldkövét, igaz ő a 3k-s határt lépte át 66 győzelemmel ezelőtt. Csak a miheztartás végett, a világon jelenleg egy Xbox játékos, zRotation rendelkezik a Fortnite Tracker szerint a legtöbb győzelemmel, egészen pontosan 7,075 van neki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva