R6

R6 tesztszerver: kisebb nerfet kapott az Airjab+Claymore interakció, buffolták Kaid fegyverét konzolon


Megnéztük a legfontosabb változtatásokat.

Tegnap délután egy nagyon kicsi, 99%-ban bug fixeket tartalmazó patch érkezett a tesztszerverre, amiről alapból nem is akartam írni, azonban az egyik youtuber felnyitotta a szemem, hogy az egyik bug fix lényegesebb, mint elsőre hittem.

Coreross tett fel egy újabb epizódot a Mythbusters sorozatából, ahol a játékkal kapcsolatos teóriákat cáfolja, vagy igazolja.

A legfontosabb talán mind közül az, hogy megváltozott az Airjab és a Claymore közti interakció. Aki esetleg lemaradt volna mutatjuk, hogy mennyire bevált taktika jelenleg a kettő használata:

15 Airjab+Claymore trükk, avagy hogyan hozzuk ki a maximumot az új kombóból!

Eddig fixen meghaltunk, ha a Claymore-ba lökött Nomad gadgetje, míg mostantól ha pontosan ráesünk, akkor szimplán összetörik alattunk a támadó eszköz.

Természetesen még mindig működik a kombó, csak még precízebben (picit hátrébb) kell elhelyeznünk az Airjabet a Claymore-hoz képest.

Így néz ki tesztszerveren jelenleg a dolog:

A videó további részében leteszteli a többi eszközzel is, Nomad maineknek érdemes végignézni.

A másik lényeges változtatás az egyetlen buff is egyben: Kaid shotgunja nagyjából használhatatlan volt konzolon, ezt rakta helyre a Ubisoft.

Látható, hogy jóval elfogadhatóbb lett a visszarúgás mértéke, amire szükség is van, tekintve, hogy ez a fegyver a népszerűtlenebb választás konzolon (míg PC-n fordítva van).

A frissítés részleteit IDE kattintva olvashatjátok el.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy az éles szerverre mikor érkezik meg a patch.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva