Fortnite

Az Epic elismerte: hibásan számol pár hatodik heti küldetés. De a bugok ellenére így is teljesítheted őket!


Minden hétre jut valami bug.

Tegnap délután 15:00-kor rajtolt el a Fortnite aktuális szezonjának hatodik heti küldetéssorozata. Ez a hét sem mondható nehéznek, azonban egy idegesítő hiba könnyen a hét teljesítésének útjába állhat.

Élesek a 6. heti küldetések: erre találjátok a csillagokat rejtő gnómokat!

A különböző fórumokon és közösségi oldalakon többen jelezték, hogy egy-két küldetést nem igazán számol rendesen a játék. A bug leginkább a “Deal Damage With Different Weapons” (Sebezzünk 5 különböző fegyverrel egy adott meccsen) és az “okozzunk 200 sebzést gránáttal, dinamittal, stinky bombbal” feladatot érintette.

Challenge Issue – Deal Damage With Different Weapons from FortNiteBR

Természetesen az Epic Games gyorsan reagált, elismerték azonnal a hibát, egy későbbi frissítésben javítani is fogják. A bug legtöbbször (DE NEM KIZÁRÓLAG!) a Disco Domination módban jön elő, melyet előszeretettel használnak a játékosok a feladatok gyors teljesíthetősége miatt. Így a lehetséges megoldások a következőek lehetnek a teljes javításig:

  • Hanyagoljuk a “respawn” funkcióval ellátott LTM módokat, de sajnos “sima” játékmódokban is beleszaladhatunk a hibába
  • Próbáljunk több mint 5 fegyverrel sebezni, így nagyobb eséllyel teljesítjük a feladatot
  • Ha mégis respawn funkciós LTM-ben próbálkoznánk, akkor minden egyes fegyvertípussal való sebzés után öljük meg magunkat és ezután sebezzünk egy másik fegyverrel
  • A felhasználók visszajelzései alapján az SMG sebzést nagy eséllyel nem számolja a játék, a “legbiztosabb kombó” talán a: (Heavy) Sniper, AR, Pisztoly, Shotgun, Grenade/Rocket Launcher ötös lehet.

Sajnos még így is előfordulhat, hogy nem számolja jól a játék, de a fenti tanácsokat megfogadva sokkal több esélyünk van rá. Sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva