Fifa

Megérkezett a TOTY 12. játékosa! Őt szavazta meg a FIFA-közösség


Újabb felturbózott kártya kerül be a csomagokba.

Ez a mostani hét a Team of the Year jegyében telt el a FIFA 19 háza táján, az EA Sports ugyanis hétfőn jelentette be, hogy ki az a 11 játékos, akik 2018-as teljesítményük alapján kiérdemelték a kitüntetést a fejlesztők, illetve a média és a FIFA-közösség kiemelt szereplői részéről. Íme az év csapata, ha valaki esetleg korábban lemaradt volna.

De Gea – Marcelo, Sergio Ramos, van Dijk, Varane – De Bruyne, Kanté, Modric – Ronaldo, Messi, Mbappé

Kép: EA Sports

Első körben 24-24 óra erejéig voltak elérhetőek az egyes csapatrészek a csomagokban: először a támadók, majd a középpályások, végezetül pedig a védők és a kapus. A hét második felében pedig már bármelyikükre rá lehet bukkanni egy kis szerencsével:

egészen hétfő este 19 óráig mind a 11 Team of the Year kártya megtalálható a FIFA 19 Ultimate Team pakkokban.

A Team of the Yearrel kapcsolatos meglepetések ezzel azonban még nem érnek véget, a napokban ugyanis a közösségnek megadták a lehetőséget arra, hogy kiválasszanak egy tizenkettedik játékost, aki szintén TOTY kártyát kap majd. Az alábbi focistákra lehetett szavazni:

  • Mohamed Salah
  • Neymar Jr.
  • Antoine Griezmann
  • Eden Hazard
  • Paul Pogba
Kép: EA Sports

A legtöbb voksot végül Neymar Jr. gyűjtötte be, így ő lett a Team of the Year 12. játékosa. Az ő felturbózott kártyáját az alábbi képen láthatjátok – ezt péntek estétől kezdően szintén hétfő 19 óráig lehet majd megtalálni a pakkokban.

Kép: EA Sports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva