Hearthstone

A Druidon tényleg csak a Csoda segíthet: egyre többen érnek el sikereket a Miracle paklival


Íme rögtön két verzió is belőle.

Régen intézett már el egy nerfcsomag annyira egy komplett class-t, mint a legutóbbi, a Wild Growth és a Nourish gyengítésével ugyanis a Druid lényegében megszűnt létezni – a Hearthstone-játékosok nagyjából 3 százaléka próbálkozott csak Malfurionnal az elmúlt időszakban. Megszoktuk már azonban, hogy a HS-közösség mindig nagyon kitartó, ha nehéz helyzetben kell megoldást találni – a Druid esetében is ennek lehetünk most szemtanúi.

Egyre többen ülnek fel a Miracle Druid hype-vonatra, különösen a Legend játékosok, ennek köszönhetően pedig népszerűségben a class nemrég sikeresen leelőzte a Shamant, így pislákol némi remény. A paklinak ráadásul kétféle változata is van, melyekkel a napokban többen is értek el jó eredményeket – vessünk egy gyors pillantást mindkettőre.

Az alapok

A koncepció alapja a Classic lapkészlet egyik legjobb laphúzása, a Hearthstone történelmét a kezdetek óta végigkísérő Gadgetzan Auctioneer. Mivel a Druidnak jelenleg rengeteg 0 és 1 manás spellje van (melyek között ráadásul akadnak manatermelések is, mint az Innervate vagy a Biology Project), ezért akár már egy hatodik-hetedik körben kirakott Auctioneer segítségével is rengeteg lapot lehet húzni egyetlen kör alatt. Az alapvető cél tehát az, hogy minél gyorsabban kipörgessük a komplett decket.

Mecha’thun Miracle Druid – Muzzy

A két verzió közül a gyakoribb a Mecha’thun változat, mellyel tegnap például az egyik legjobb amerikai játékos, Muzzy is #8 Legendig mászott. A win condition itt a névben is szereplő Mecha’thun, melyet a jól ismert Innervate + Naturalize kombóval a kirakás körében rögtön ki is lehet nyírni. Nincs más feladat tehát, “csak” végighúzni magunkat a komplett paklin, majd megtartani ezt a 3 lapot és nyerni.

Muzzy Miracle Druid paklija
AAECAZICBPnAAoTmAvH7AsX9Ag3pAf4B0wPEBqQH9gf7DJLSApjSAp7SAr/yAo/2AsaGAwA=

Hakkar Miracle Druid – MikkerBoy

Az ifjú dán játékos, MikkerBoy egy másik változattal ment le egészen #3 Legendig. Mecha’thun helyett ez kicsit máshogy nyer, miután kiürült a pakli. Először is kijön Hakkar, akit lelövünk egy Innervate + Spellstone / Naturalize kombóval. A következő körünkben kapunk +1 bloodot a paklinkba a kör elején, majd egy King Togwaggle + Naturalize kombóval 40 felett sebezhetünk, két Naturalize-zal pedig már akár három szemjegyűt is. Az animáció kicsit hosszú ugyan, de megéri!

MikkerBoy Miracle Druid paklija
AAECAZICBPnAAv3rAsX9ApaKAw3pAf4B0wPEBqQH9gf7DJLSApjSAp7SAr/yAo/2AsaGAwA=

Két változata is van tehát ugyanannak a koncepciónak, ráadásul egyik sem mondható különösebben drágának, hiszen az egyikben 2, a másikban pedig 3 Legendary van csupán. A Floop’s Glorious Gloop ráadásul abszolút helyettesíthető bármilyen olcsó spellel, így lényegében egy szem Mecha’thunból építkezve is összerakhatjátok a decket. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva