Gaming

Nem maradhatott el: Battle Royale mód a Red Dead Online-ban!


A Rockstar is beszáll a bizniszbe, persze nem különálló játékkal, a Red Dead Redemption 2 kap BR módot!

Korábban már volt hasonló próbálkozás a Rockstar részéről, hiszen már volt egy last man standing mód, a Make It Count. Ezzel szemben az új, Gun Rush sokkal inkább battle royale jellegű. Itt például ahelyett, hogy fegyverrel spawnolnánk, harcolnunk kell a lőfegyverért.

A játékos szám is növekszik, a Make It Count 13 emberrel ment, az új Gun Rush ezzel szemben 32 játékost támogat. Ez nyilván sokkal kaotikusabb játékmenetet ígér, és jelentősen nehezebb is lesz megnyerni egy-egy kört.

Ahogy más battle royale címekben is megszokhattuk, itt is folyamatosan szűkülni fog a pálya, és más játékosokkal is összeállhatunk Gun Rush csapatba, hogy együtt harcoljuk ki a győzelmet.

Készítsd fel magad egy sprintre a középpont felé, hogy fegyverhez és felszereléshez juthass

Ebben lesz igazán más ez a mód. Nagyon emlékeztet minket az éhezők viadalához. Persze ettől függetlenül még találunk majd a pályán elszórva felszerelést, de aki mer, az nyer.

A Rockstar továbbá bejelentette, hogy még jó néhány hónapig béta státuszban kívánják tartani a Red Dead Onlinet, amíg újabb módokat adnak hozzá, és csiszolnak a teljesítményén is.

A teljes patch notes tartalmaz további játékmenetre kiható változásokat, ezeket itt találjátok. Örülünk a Red Dead saját BR módjának, vagy megvoltunk nélküle? Nekem tetszik az éhezők viadalás csavar, szerintem akár fel is dobhatja a már jól megszokott receptet.

Ezt olvastad már?

100 millió dollárt kapott a Destiny fejlesztője új játékok készítésére

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva