Fortnite

Pontosan erre van szükségünk! – A v7.20-ban érkezik egy bugfix, ami egy ősrégi építéshibát fog javítani


Az egyik legidegesítőbb buggal számol le végre az Epic Games.

Még pár napot ugyan várni kell a v7.20-as frissítésre, ám már most tudunk róla annyit, hogy tűkön ülve várjuk. Kezdetnek bejelentette az Epic, hogy érkezik egy javítás a Mounted Turretekre, ugyanis hibásak a tárgy találatjelzői, most pedig egy olyan építés bug javítását jelentették be, amelyért hónapok óta könyörög a Fortnite közösség.

Jelenleg, ha egy játékos vízben, vagy dombosabb területen kíván építeni, akkor bizony az esetek túlnyomó többségében a fal nagy része valahol a talajban köt ki, mondanunk sem kell, ez ilyenkor teljesen hasznavehetetlen, így ha bármit el akarunk érni, akkor bizony egy újabb falat kell a kilógó részekre ráhúznunk. Ezzel pedig az a probléma, hogy időigényes, ugyanis egy fal feladatát kettővel kell ellátnunk, valamint nem is olcsó, ugyanis a haszontalan falrészért is “kitejeltünk” 10 egység nyersanyagot, holott hasznavehetetlen az egész.

Epic Games

Ezt fogja orvosolni a v7.20-as frissítés, Redditen jelentette be az egyik Epic Games alkalmazott, hogy a jövőben ugyan nem fogják tudni megoldani azt, hogy ne kerüljenek struktúraelemek a föld alá, azt viszont megoldották, hogy ha egy ilyen elem 70%-a a föld alá kerül, akkor a játék automatikusan húz rá egy ugyan olyan elemet a földfelszín fölé, ráadásul ingyen!

Pontosan ezek azok a javítások, újítások, amikre nekünk, játékosoknak szükségünk van. Ezzel lehet igazán jobbá tenni a játékot, nem a folyamatos tárgybővítésekkel. Mentségükre szóljon, legalább vaultolgatnak is rendesen. Reméljük az Epic Games is figyeli a visszajelzéseket, mert talán hónapok óta nem volt olyan húzásuk, amely ekkora sikert aratott volna a játékosok véleménye szerint.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva