Counter Strike

VIDEÓ – Így kell indítani egy új évet: ex-NiP játékos oldalán parádézott kolorEgész korrekt mix gyűlt össze a Vexed zászlaja alatt, de egyelőre tényleg csak mix.

Egy 50 000$-os, United Masters League névre hallgató kupára a Vexed Gaming kötelékében jelent meg kolor. A magot egy svéd hármas alkotja, hozzájuk csatlakozott egy angol, és egy magyar játékos. A lineup a következő:

  • quix – korábban kolor csapattársa volt a Plantronics-ban, együtt nyerték meg a DreamHack Summer: Free For All 2017-et
  • VANITY – viszonylag friss felfedezés, még nem bizonyított sok helyen
  • kolor – A EURONICS szerződés 2018 végén lejárt, azóta új csapatot keres
  • pyth – komoly karriert befutott játékos, korábban a NiP-ben játszott közel másfél évet, aztán a GODSENT tagjaként WESG döntőig ment
  • hns – szintén svéd player, quix-el nyertek együtt egy BYOC DreamHack-et

A csapat adott, kérdés, hogy kolor csak beugró-e. Ugyanis a csapat liquipedia oldalán ozzy az ötödik játékos, hltv-n viszont még egy kérdőjel virul.

Megkerestük kolort is az ügyben, egyelőre azonban még nem reagált a dologra.

A mérkőzésen bőven akadtak szép jelenetek, kolor például egy gyönyörű 1v4-el indította az évet:

Az összecsapást azonban 0:2-re elvesztette a Vexed, ugyanakkor derekasan helytálltak. Az x6tence a világranglista 28. helyén áll jelenleg, ahhoz képest egész szoros lett a találkozó, mindkét pályán combackeltek kolorék. Ja és persze a legtöbb AWP kill is a magyar srác nevéhez fűződik, ahogy azt a EURONICS meccseken is megszokhattuk még tavaly.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva