Counter Strike

Vigyázzatok, ezzel a trükkel vernek át csere közben! Ne dőljetek be, figyeljetek a matricákra!


Az egész azon múlik, ki küldi a csereajánlatot.

Aljas trükkel verik át egymást a játékosok skin cserélés közben, lekaparják a csere skinről a matricát. A dolog már jó ideje ismert, ám a CS:GO ingyenessége miatti fellendülésnek köszönhetően most újra terjedni kezdett.

A trükk lényege, hogy aki küldi a csere ajánlatot, az nem tud matricát kaparni, de aki fogadja az igen.

Lássuk hogyan is néz ki gyakorlatban az átverés:

Ha mi küldünk csere ajánlatot egy matricás skinre, veszélyben vagyunk

Ha ugyanis mi küldtük az offert, ő konkrétan a csere közben is le tudja kaparni a matricát saját skinjéről. Ebből mi semmit nem veszünk persze érte, végbemegy a csere. Csak akkor látjuk, hogy össze-vissza karcolt stickereket kaptunk, mikor már késő.

Ha más küldi a csere ajánlatot, biztonságban vagyunk

Ha ugyanis a másikkal küldetjük az offert, és le akarná kaparni saját skinjéről a matricát a csere előtt, a Steam automatikusan megbontja a cserét. Ebben az esetben tehát nem lehet trükközni, ez a biztonságos megoldás.

People can scratch stickers on skins before accepting a trade from r/GlobalOffensive

A trükknek igazából semmi haszna nincs az elkövető felé, pusztán annyi, hogy jól megszívatja a másikat. Aljas, előre megfontolt szemétkedés, amiből ő semmit nem nyer, csak a másiknak lesz rosszabb.

Sajnos azonban a nagy számok törvénye miatt, a CS:GO játékosbázisa nem csak szorgalmas kezdőkkel, de ügyeskedő játékosokkal is bővült.

Ezért van annyi csaló, és ezért van ennyi átverés is mostanában.

Vigyázzatok tehát, ha stickeres skint cseréltek! Hamarosan indul a 2019-es Major is, vagyis jönnek az új Katowice matricák, amikkel biztosan mennek majd hasonló aljas szemétkedések, úgyhogy ha lehet mindig mással küldessük az offert!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva