Hearthstone

“Szerintem ez most az egyik legjobb ladder deck” – Odd Mage repítette Legendig rayC-t


Remek szériát futott az amerikai játékos Bakura és Jainára építve.

A Mage paklik mostanában meglehetősen radar alatt mozognak, leginkább azért, mert jelenleg sem használati, sem pedig győzelmi arányban nem nyújt kiemelkedőt a class. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érdemes vele próbálkozni – ezt bizonyította nemrég rayC is, aki egy remek szériával ütötte ki a havi Legendet az Odd Mage paklijával.

Az amerikai játékost olyannyira meggyőzte a deck (az utolsó 14 meccséből mindössze egyet veszített el), hogy a jelenlegi egyik legjobb ladder paklinak nevezte. Íme a lista, amely meghozta számára a sikert:

RayC Odd Mage paklija
AAECAf0EBtACysMC08UCm9MCnvgCqIcDDOwHm8IC68IC29MC1+ECt/ECw/gCvfoCpIcDpocDzYkD7IwDAA==

Baku a körönként kiosztott 2 sebzéssel egy nagyon rugalmas Hero Powert biztosít a class számára, hiszen a Fireblast Rank 2 a board kontrollálására és nyomásgyakorlásra is remek. Ráadásul a Daring Fire-Eaterrel akár egy 4 HP-s miniont is el tudunk távolítani, míg a kisebb lényekből a Pyromaniac segítségével nyerhetünk ki erőforrást a középjátékhoz közelítve. A hősképességgel legjobban szinergizáló lap persze a Jan’alai, the Dragonhawk, amely játékba rakja nekünk Ragnaros-t. Ne feledjük, hogy a legendás tűzlord elementál, így a Frost Lich Jainával ő is együttműködik, ha gyógyulásra van szükség, a legkomolyabb gyógyuló potenciált azonban egy másik legendás elementál, a Baron Geddon hordozza magában, hiszen egy nagyobb board mellett kitéve maximumra gyógyíthat bennünket.

A már említett “Jaina-fázisban” értékelődik fel leginkább a pakli legjobb egycélpontos leszedése, a Voodoo Doll, amely ugyebár egy Water Elementalt is hagy maga után ilyenkor, míg a szélesebb boardokat a Blast Wave, Dragon’s Fury, Flamestrike hármas segítségével lehet kordában tartani – ha kell, akkor a Black Cat Spell Damage-ével kombinálva.

A pakli legfőbb előnye az, hogy nagyon könnyen tud igazodni az ellenfél játékához azáltal, hogy sokféle játékstílust fel tud venni. A korai lények (Fire Fly, Saronite Taskmaster, Black Cat, Pyromaniac) és a Hero Power segítségével agresszív játékra is képes, ha az idő ellenünk dolgozik mondjuk egy kombó pakli ellen, ugyanakkor megvannak bőven a kontroll eszközök is, ha az ellenfél bizonyulna kezdeményezőbbnek. A kontroll matchupokat pedig a Frost Lich Jaina által termelt gigantikus value segítségével lehet lehozni.

Egy abszolút több lábon álló pakliról van szó tehát, amely rayC szerint az egyik legjobb jelenleg, ha valaki haladni szeretne a létrán. Sok szerencsét mindenkinek, aki bepróbálkozik vele!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva