Fortnite

Itt az ideje leváltani a battle royale-t?! – Shroud már temeti a műfajt


Egyre többen unják a műfajt, úgy tűnik shroud is beállt a sorba.

A battle royale hype már-már csillapodni látszik lassan, de biztosan. Ez persze nem azt jelenti, hogy halott és már nem szórakoztató a műfaj, hanem csupán arról van szó, hogy a kezdeti nagy lelkesedés elmúlt és már nem akkora újdonság, mint annak idején volt. Az ingyenességének köszönhetően viszont a Fortnite még mindig egész jól tartja magát, de a PUBG sem szégyenkezhet, hiszen mindig a Steam legnépszerűbb játéka.

A népszerű streamer viszont úgy látja, hogy valami most már átvehetné a helyét.

“Úgy gondolom, hogy egy kicsit már késő csatlakozni a [battle royale] hype-hoz. Ettől függetlenül még mindig egy remek műfaj, de valami újra lenne szükség!”

Sokakat meglepett, hogy shroud nem a battle royale-okban látja a jövőt, hiszen a játékos rendkívül jól teljesít gyakorlatilag minden játékban, ami ehhez a stílushoz kapcsolódik. Persze amiben lőni kell, abban shroud nem fog csalódást okozni soha, ez szinte garantált, ám egy új műfajban látja a játékok jövőjét:

“Itt az ideje, hogy egy új műfaj átvegye a vezetést…. Úgy érzem, hogy egy másik műfaj jobb lehet. Azt nem tudom, hogy mi lesz még ez…”

Dr.DisRespect viszont nem teljesen értett vele egyet, szerinte rengeteg potenciál van még a battle royale-ban, ám azt ő is elismerte, hogy valami teljes megújulásra lenne szüksége a műfajnak, ahhoz hogy a későbbiek során is sikeres maradhasson. Azt pedig, hogy mi lesz az elkövetkezendőkben, meglátjuk hamarosan, hiszen a PUBG vagy a Fortnite térhódítására sem számított senki annak idején.

Ti mit gondoltok, tényleg unalmas már a battle royale stílus?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva