Fortnite

Javíthat a Looting rendszeren az Epic Games – Rábólintottak egy közösségi ötletre


Egy játékos tanácsára az Epic Games újragondolja a looting rendszert a játékban, s még az is lehet, hogy egy új lehetőséggel lepnek meg minket.

Az új rendszer igazság szerint az early-game-et (a menetek elejét) segítené igazán, amikor a játékosok még az alapfelszerelésükön dolgoznak. A jelenlegi rendszer automatikusan sorolja be a fegyvereket és tárgyakat, melyeket elteszünk az eszköztárunkba. Az új rendszerben viszont lehetőségünk nyílna egyből a kívánt helyre eltenni a használati eszközeink.

Szinte mindenkinek vannak preferált fegyverpozíciói. Én például jobb szeretem a shotgunokat az első slotban tárolni, a másodikban az SMG-ket, s a harmadikban az AR-eket. Ehhez persze jelenleg manuálisan rendeznem kell a tárgyaim, ám lehetséges, hogy a közeljövőben ez megváltozik. Lehetséges ugyanis, hogy az Epic Games be fog vezetni egy újítást a looting rendszerbe, aminek okán ha hosszan nyomjuk az interakció gombot, egyből lecserélhetjük a kezünkben lévő fegyvert, még akkor is, ha egyébként van szabad tárhely az eszköztárunkban.

 

“Hold to replace current weapon” (TTS Warning) from r/FortNiteBR

Mindezt már több ezerszer felhozta a közösség a nagyobb fórumokon, ám ezúttal az egyik Epic Games alkalmazott, Eric Williamson, aki ráadásul az egyik vezető tervezője a Battle Royale módnak, reagált u/sasseries Reddit bejegyzésére, s elmondása szerint továbbította az ötletet az illetékeseknek házon belül.

Card

Mindez egészen érdekes, ugyanis a játék történetében még nemigen bólintott rá egy looting módosítás tervezetre sem az Epic, holott a játék minden más aspektusának fejlődésébe belevonta már a kiadó a közösséget. Nem egy eget rengető változtatásról beszélünk, de biztosan sokak életét megkönnyítené ez a lehetőség, akkor meg miért is ne, nem igaz?

Hamarosan itt a v7.20, ezt olvastad már?

v7.20 – Egy Epic dolgozó elárulta a frissítés időpontját! Kompenzációra, új fegyverre, új járműre számíthatunk

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva