PUBG

Pontosan egy éve volt ilyen legutóbb: lassan, de állandóan végre ismét nő a PUBG játékosszáma


Nem csak fellángolás volt a havas pálya okozta hype, kezdenek visszatérni a PUBG játékosok.

2018 eleje a sikerekről szólt a PUBG számára. Januárban egy egészen elképesztő 1 584 887-as átlag játékosszámot hoztak össze, az egyidejű játékosszám pedig 3 326 027-ig emelkedett. Természetesen mindkettő hatalmas Steam rekord.

Innentől azonban már csak lefelé ment az út, a rengeteg hiba és csaló miatt az emberek folyamatosan pártoltak el a PUBG mellől. A zuhanórepülésben egy év alatt több millió játékost veszítettek, novemberben már csak 418 160 volt az átlag játékosszám.

Decemberben azonban Vikendi megjelenésével visszatért az élet a PUBG-be.

És nem csak egy alkalomról beszélünk, a növekedés immár folyamatos. Decemberben és januárban is egyre jobb számokat hoz a játék.

Az utóbbi időben egyre több helyen olvasni a visszatérő játékosok véleményét ezzel kapcsolatban. Eszerint bármilyen más Battle Royale-t próbáltak is ki, összességében egyik se olyan jó mint a PUBG.

Az emberek tehát úgy tűnik, ismét élvezni kezdték a PUBG-t, és a 2018-as hullámvölgyből megint felfelé visz az út.

Card

Card

Továbbá a PS4 megjelenés kapcsán elég nagy felhajtást kapott ismételten a játék. Valamint volt nemrég egy 33%-os leárazás is és persze a Karácsonyi ajándékozások, ami szintén segíthetett. Ez pedig a Steam számokra is könnyen hatással lehetett.

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva