PUBG

A libanoni katonáknak betiltották a PUBG-t a világ leghülyébb indoka miatt


A katonák élete sem egyszerű.

A libanoni katonák mostantól nem élvezhetik a PUBG-t, pontosabban a mobil verzióját a játéknak, ugyanis a vezetőség betiltotta a játék letöltését számukra. A játék rendkívül népszerű volt a katonák között, ez pedig a vezetésnek is feltűnt, akik egy rendkívül nevetséges indok miatt tiltották meg a játékot. Az Al Arabiya tudósítója meg is szerezte ezt a feljegyzést:

“Az ember választhat, hogy egyedül vagy egy 4 fős csapat tagjaként akar-e játszani. Amikor a játékos a csapatot választja, akkor játszhat a barátaival, de a játék része, hogy random emberek is kerülhetnek a csapatba. Így több különböző játékosból állhat egy csapat, ami a Föld bármely országából összeállhat, beleértve a cionista ellenséget is.”

A libanoni hadsereg | Forrás: iblagh.com

A fő érv tehát, hogy nem szeretnék a vezetők, hogy a “cionista” ellenséggel véletlenül egy csapatba kerüljenek a katonák, ezért a PUBG Mobile-hoz hasonló összes játékot szintén betiltották. Aki a barátaival játszott volna, vagy esetleg beállítja, hogy ne töltse fel a csapatot randomokkal a rendszer, az is bukta a játék lehetőségét. A PUBG Mobile egyébként olyan népszerű, hogy az Év Androidos játékának választották 2018-ban.

Ezt olvastad már?

5+1 indok ami miatt még mindig a PUBG a legjobb Battle Royale játék, a közösség szerint

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva