Fortnite

“Azt hittük nem jöhet rosszabb a Suppressed Snipernél…” – A közösség már most utálja a Scoped Revolvert


Az Epic Games hajnalban bejelentette a Fortnite új fegyverét. Kár érte.

Alapjaiban rengette meg a közösséget az Epic Games hajnali bejelentése: Érkezik a Scoped Revolver a Fortnite-ba. Ez volt az a pont, amikor mindenki feje felett megjelent a képzeletbeli kérdőjel és majdhogynem végérvényesen elengedtük a kiadó “újítás-filozófiáját”.

Nem is nagyon tudjuk megmondani, hogy mikor érkezett olyan bővítése a játéknak, amire határozottan azt tudtuk volna mondani, hogy “igen, erre volt szükség”! Talán a hetedik évad elején, a repülők érkezését süvegeltük így meg, ami azóta persze már kiderült, hogy korai öröm volt, ugyanis még azóta is folyamatosan gyengítik őket a fejlesztők. Aztán jött az Infinity Blade, ami szintén egy kiváló kezdeményezés volt, ám ott is a kivitelezésen csúszott el minden. Az Epic vissza is vonta a tárgyat néhány nappal a megjelenése után. S sajnos eddig ennyi történt a hetedik szezonban, a jópofa, működőképes ötletek el lettek baltázva, minden egyéb újítás pedig tragikus végkimenetellel bírt.

Lehetne, hogy legközelebb NEM egy Scoped Shotgun érkezik…? – Reddit

Itt van például a Suppressed Sniper Rifle megjelenése. Az égvilágon semmi értelme nem volt behozni a fegyvert, a játékmenetet nem színesítette, nem kerülünk miatta stratégiai előnybe, de még csak nem is egyedi a használata, éppen ugyan úgy működik, mint a sima Bolt Action Sniper. Így a hangtompítós kiadás is csak egy “túl vagyunk rajta” minősítést tudott kapni…

Aztán megérkezett a v7.20-as frissítés előszele, s Twitteren az Epic alkalmazottak sorra szórták az infókat arról, hogy mire is lehet számítani a következő ciklusban. A hype pedig végre újból megérkezett, nagy esélyünk volt arra, hogy végre kijavítja a Driftboardot az Epic és megjelenik a várva várt egyszemélyes jármű, vagy a pisztolyok kategóriájának a taktikai kiadása hullhatott volna az ölünkbe a Machine Pistol formájában. Sőt, hivatalosan bejelentették, több régi, igazán idegtépő játékhibát javítanak, így végre lesz értelme várni a frissítést. Minden klappolt, egészen addig, amíg ki nem derült, a legújabb bővítése a játéknak, egy távcsöves revolver lesz.

Hurrá.

 

Nem csoda, hogy a közösség kiborult, szinte egyetlen pozitív hozzászólást sem lehetett találni a nagyobb fórumokon. A magyar játékosok kommentjei sem arról szóltak, hogy mennyire örülnek a fegyver érkezésének, a legtöbben értetlenül álltak a bejelentés előtt.

Scoped Grenade – Reddit

Természetesen a Scoped Revolver egy újabb meme-vonulatot is magával hozott, a Redditen például sorra jelennek meg a jobbnál jobb új fegyverötletek. Ilyen például a hangtompítós rakétavető, vagy a távcsöves gránát.

Egy szó mint száz, az Epic-nek sikerült megint egy hatalmas kapufát rúgnia az új bejelentéssel, Kíváncsian várjuk, mikor térnek vissza a góllövő formájukhoz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva