Fortnite

Fortnite v7.20: Tárgyként tér vissza a Glider Re-deploy!


Az Epic mindig meg tud lepni minket!

Nem is olyan rég már egy pár hetes tesztidőszakban vizsgálta az Epic Games a glider re-deploy mechanikát rendes játékmódokban is. Ebben az időszakban több pozitív és negatív tapasztalattal is gazdagodott a cég, így pár hét után kivették a normál módokból.

Az Epic beismerte a vereséget. Hamarosan kiveszik a Glider Re-Deploymentet a fő játékmódokból

Úgy érezték azonban, hogy valamilyen formában a játék részévé kellene tenni, úgy döntöttek tárgy formájában teszik ezt. Tárgyként könnyedén módosíthatják a mechanikáját, a re-deploy magasságát, mozgási sebességet és még rengeteg dolgot.

Így fog működni a Glider Re-deploy

  • A “The Gliders” nevű tárgy a lufikhoz hasonlóan egy inventory slotunkba fog fájni és bizonyos mennyiségű lehetőségünk lesz használni
  • A re-deploy úgy működik mint eddig, nem kell külön kiválasztanunk a tárgyat.
    • Minden deploy levesz egy értéket az elérhető re-deploy lehetőségeinkből, ha az összeset elhasználtuk eltűnik a tárgy az inventory-ból.
    • A Launch Pad / Rift-to-Go használata és LTM módokban az újraéledés nem fog elvenni re-deploy lehetőséget, hiszen ekkor skydiving módba kerülünk.
  • A The Gliders-t megtalálhatjuk a földön, ládákban, automatákban és még lámákban is.

A sima játékmódokban 10 alkalommal használhatjuk majd a tárgyat:

Mi lesz így az 50v50 és nagyobb LTM módokkal?

A Battle Bus-ból való kiugrás után automatikusan megkapod a tárgyat 50 re-deploy lehetőséggel, így nem kell aggódnod emiatt, bár egy slotot így is elfoglal majd.

Szerintetek tényleg ilyen formában kellett visszatérnie ennek a funkciónak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva