PUBG

3 trükk, amelyek megkönnyítik az életünket a PUBG-ben


Azért szeretjük a PUBG-t, mert itt mindig lehet újat tanulni.

Néha jól jön, ha egy kicsit élelmesek vagyunk a PUBG-ben. Összeszedtünk 3 trükköt, amelyek apróságoknak látszanak, de nagyban megkönnyítheti a dolgunkat a játék során.

1. Rakjuk a lövés gombra a pingelést

A 3D-s jelölőrendszer, azaz a pingelés átdolgozott verziója nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, főleg akkor, ha a bal egérgombra (tüzelés) állítjuk az egyik bindelési lehetőségünk közül. Így ha lövünk, azonnal megjelenik a fenti irányzékon, hogy merre volt az ellenfél, így pedig a csapattársak is azonnal tudják, hogy merrefelé kell nézelődni.

2. Tegyük a W-re az első helyre ülést az autóban

Idegesítő, amikor beülünk a kocsiba, lőnek és még át is kell ülnünk, mert a karakterünk nem a vezetőülésbe szállt be. Biztosan mindenkivel előfordult már ez a szituáció. Viszont ha a W-re állítjuk az első helyre ülést (ami alapból a ctrl+1), akkor nem lesz többé ilyen problémánk és azonnal nyomhatjuk a gázt.

3. Automatikus futást+ fegyver elpakolását bindeljük egy gombra

Mondjuk, hogy kifogyott a benzin

Amikor futni kell a kék elől és nincs semmiféle jármű a közelben, akkor marad az automatikus futás, illetve az imádkozás, hogy amíg elmegyünk a konyhába/WC-re/vidámparkba, addig ne lőjenek le. Célszerű az automatikus futást és a fegyver elpakolását egy gombra állítani, hiszen ilyenkor gyorsabban sprintel karakterünk és megspórolunk egy kis időt magunknak.

+1 Érdemes az ADS-t is átbindelni

35%-kal gyorsabb ADS pár kattintással? Így állíthatod be!

Ezek voltak az általunk ismert apró trükkök, ha esetleg van olyan, ami szerinted kimaradt, de hasznos lehet, akkor írj bátran a [email protected] e-mail címre

Érdekelnek a PUBG az optimális beállításai?

FPS Booster kézikönyv: A legjobb beállítások PUBG-hez

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva