PUBG

Idén csalómentesek lehetnek a meccsek a PUBG-ben a Valve Trust rendszerének köszönhetően


Remek újdonság érkezhet idén a PUBG-be!

A Valve közzétette az éves terveit tegnap a késő esti órákban, amiben többek között szerepelt a Steam Trust piacra dobása. Ez az, amit a CS:GO használ a Matchmaking (MM) során a csalók kiszűrésére. Ez egy rendkívül bonyolult, több tényezőből rakja össze mindenki profilját a végeredményben pedig kapunk egy pontszámot, amit csak a Valve láthat, ám ez a pontszám rendkívül befolyásolja a mérkőzéseink minőségét.

A következőket biztosan megnézik a profilodon:

  • Milyen régi a Steam fiókod
  • Hány órát töltöttél el játékkal
  • Milyen szintű a Steam felhasználód
  • Milyen gyakran reportolnak
  • Hány baráttal rendelkezel

A teljes listát a korábbi cikkünkben találjátok

Ez miért jó?

A hardveres ban remek kezdet volt, viszont ha valaki vásárol egy új accountot és sikerült kicseleznie a hardveres bant, amire sajnos van mód, akkor minden kezdődik elölről. Ha viszont a trust szint alapján sorsolják össze az embereket, akkor az 1000 órás játékosok, akiknek több ezer dollárt ér a fiókjuk, szinte biztos, hogy nem fognak összefutni az új fiókkal rendelkező felhasználókba. A bevezetéskor egész biztosan nem fog tökéletesen működni, hiszen a CS:GO esetén is voltak fennakadások, ám mára teljesen jól, stabilan működik a rendszer. Az viszont jó kérdés, hogy mi lesz a várakozási idővel. Valószínűleg tovább fog tartani egy meccs keresése, de ha tényleg csalómentes meccseket kapunk, akkor simán megéri.

Mi lesz a csalókkal?

A rendszer így könnyebben ki tudja szórni őket, illetve szerencsés esetben egymás ellen fognak játszani, hiszen a Trust rendszert nem tudják semmilyen módon kikerülni jelenleg. Egyedül azok fogják megszívni, akiknek a rendszer alacsony trust pontszámot ad, azok viszont jóval több alkalommal fognak csalókkal találkozni sajnos.

Ez most fixen jön?

Nem, hiszen a Valve kínálja a platformot egyelőre, amit a PUBG Corp. vagy licencel vagy nem és akkor marad a jelenlegi rendszer. Ám remélhetőleg átveszik és egy szebb korszak vár a játékosokra.

Ezt olvastad már?

Exkluzív: Kiszivárgott, ennyibe fognak kerülni egyes RTX 2060-asok a magyar nagykereknél

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva