R6

Crouch spam, a játék legidegesítőbb mechanikája: itt lenne az ideje “büntetni”!


Nem egészséges, ahogy a játékban jelen van.

A guggolás és fekvés a lövöldözős játékok egy megszokott eleme, az R6 sem kivétel ez alól – mégis itt egy egyre gyakrabban előfordoló téma.

Hogy mi az oka ennek?

Nem bünteti a játék ezek spamelését. 

Büntetés alatt természetesen nem tiltást kell érteni, hanem például a CS:GO mechanikáját lenne érdemes átvenni: ott minél többet nyomkodjuk egymás után a guggolás gombot, annál fáradtabb lesz a karakterünk.

Mielőtt folytatjuk a gondolatokat, mutatjuk, hogy mire gondolunk:

Az egyik Reddit felhasználó szerint nem csak ezt, de az oldalra kinézést is büntetni kéne a belassulással.

Jó pár youtber megszólalt már ez ügyben, Get_Flanked például ott tart, hogy szerinte egy (ezt a technikát alkalmazó) Ash veszélyesebb, mint egy Buck, aki a vertikális játék királya – ez pedig nagyon nincs rendben egy olyan játéknál, ami elsősorban a taktikára kéne, hogy helyezze a hangsúlyt.

Zen ennél megengedőbb a témában – szerinte nem ad semmilyen előnyt a crouch spam, sőt: adott esetben beakadhat egy random fejes az ellenféltől.

Egy fontos tippet adott arra az esetre, ha meggyűlik a bajunk az ilyen emberekkel: csak lőjünk középre, akkor tutira eltaláljuk őket (a fejet ilyenkor nem érdemes célozni, mert ha épp guggol, akkor a semmire lövünk).

Meglátjuk, hogy a Ubisoft reagál-e valamit a közösség kívánságára a következő szezon elején (mint például tették ezt a drop shotting mechanikával), vagy sem.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva