Fortnite

Újabb ingyenes tartalmak?! – Jönnek az Ice Storm kihívások, valamint megérkeztek a v7.20 Item Shop tartalmai is


Ez igen Epic Games, így kell kedveskedni a játékosoknak!

Beindult az élet Fortnite téren, a v7.20-as frissítés ugyanis rendesen megzavarta az állóvizet. Már el is szoktunk attól, hogy milyen egy igazán masszív frissítésnap, de szerencsére az Epic Games a mai nappal felelevenítette az emlékeinket. Igazán tartalmas frissítésjegyzék, sőt még egy halom új Item Shop tartalom is érkezett a forrásfájlok közé. De talán nem is ez fogja a legnagyobb port kavarni, hanem az Ice Storm Challenges megjelenése!

A hetedik szezon nyolcadik hetének töltő képernyője – Epic Games

Előkerült ugyanis egy kép, miszerint az Epic kicsit meg fogja nyomni a Polar Peak környékén zajló történetet, olyannyira, hogy külön kihívás sorozatot is terveznek hozzá, majd pedig a teljesítőknek ingyen tartalmakat fognak ajándékozni. Az elkövetkező két hét megnyitható töltő képernyőin egytől egyig az Ice King látható, ráadásul mindkét esetben Polar Peak a helyszín. Ez az a hely, ahonnan az Infinity Blade is származik, valamint az, ahol felbukkantak a sárkánytojások is. Jól látható a nyolcadik hét töltő képernyőjén, hogy a király akcióba fog lendülni, s hatalmas viharral fogja lesújtani a Battle Royale szigetet. Azt még nem tudni, hogy ez pontosan mit fog eredményezni, de azt sejtjük, hogy ennek apropóján fog érvénybe lépni az új kihívássorozat!

Az új kihívások és a jutalmak – Epic Games

A 14 Days of Forntite hatalmas sikere után úgy tűnik, hogy újból egy hosszabb sorozatot fogunk kapni, ezúttal is értékes jutalmakkal. Első ránézésre egy 13 napos küldetéssorozatot saccolunk, aminek legfőbb ajándéka egy Glider lesz, ami az Ice King tematikáját kapta meg. Mindemellett új Wrapet és egy rakás tapasztalati pontot is kifarmolhatunk majd a küldetésekből.

Lucas7Yoshi-nak köszönhetően a v7.20-ból ezúttal bőven sikerült előkaparni új Item Shop tartalmakat is, így akiket annyira nem csigáz fel az ingyenes tartalom, azok készíthetik a pénztárcájukat, mert bőven lesz mire költeni az elkövetkező egy-két hétben! Az Ice King például megkapta a párját, Ice Queent, valamint az “északi” vonalat is erősítette egy kicsit a kiadó Jaegerrel és Fyrával.

Íme a v7.20 legújabb Item Shop elemei:

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva