Fortnite

A közösség egyszerűen imádja a v7.20-at! – Ezt most nagyon eltalálta az Epic Games


Ezt a minőséget kéne szinten tartani és akkor semmi probléma nem lenne a játékkal!

Meglehetősen hosszú frissítés hiátus után (a mikroorganizmus méretű tartalomfrissítéseket nem számítva) tért vissza az Epic Games a v7.20-szal a rendes kerékvágásba, s azt kell, hogy mondjuk, telitalálat volt. Már napokkal a Patch érkezése előtt lehetett érezni, hogy 2019 startját meg akarja nyomni a kiadó, ugyanis sorra jelentették be azokat a játékhiba javításokat, melyekért hónapok óta könyörgött a közösség. Majd jött egy megingás, a semmiből érkezett egy hivatalos bejelentés, jön a Scoped Revolver, a fegyver, amire senki sem vágyott. Olyannyira nem, hogy egy évvel ezelőtt körülbelül egy vicc poszt is született róla a Redditen, természetesen már akkor sem vette komolyan senki. Viszont ez egy pillanatra sem rendítette meg a Fortnite fejlesztőit, az egész közösség véleményét cáfolták meg a frissítés megjelenésével.

 

Az új fegyver ugyanis kiváló lett. Nem lett sem túl erős, sem túl gyenge, szórakoztató a használata és bárkinek elfér a fegyvertárában, ha úgy tartja kedve. Rendben, ezúttal sem lett hibátlan, sőt, egy egész komoly buggal startolt a fegyver, de ez alapvetően nem a mechanikájának a hibája, így egy gyorsabb hotfix-szel mindez orvosolható és mehet is vele az aprítás. Böngészve a nagyobb fórumokat, alig találni negatív véleményt a fegyverről, ami azért meglepő, elvégre egy egész kritikus közösségről beszélünk. Így hát csak a kalapunkat emelhetjük, ezt most tényleg rendesen odatette a kiadó.

 

Sokak szkeptikusan álltak a Glider Redeploy visszatéréséhez, ám az igazat megvallva ezt is telitalálattal zárta az Epic. Az ernyők újranyitásának tárgyiasítása kiváló megoldásnak tűnik, így abszolút opcionális a mechanika. Ha valaki kedveli és úgy érzi stratégiai előnyt jelent mindez a számára, annak fel kell áldoznia egy tárhelyet, annak érdekében, hogy mindezt játék közben kihasználja. Akinek pedig nem kenyere repkedni fel s alá, annak pedig van egy “bónusz” tárhelye, amit bármire használhat. A Gliders tárgy előfordulási arányát is sikerült eltalálni, pont annyira sűrűn bukkan fel a pályán, hogy azt tényleg bárki beépíthesse a játékmenetébe.

RTX off, RTX on – Reddit

Keveset hallani róla, ám több ízben is változtatott a felhasználói felületen a kiadó, a töltények például új, valósághűbb animációt kaptak a menüben, ez pedig szintén elnyerte a szemfülesebb játékosok tetszését, a fórumok alapján ezt is tárt karokkal fogadták a játékosok.

 

Ha már közösségi visszajelzések, akkor beszélnünk kell néhány szó erejéig a leaker közösségről is. Nos, a v7.20 a megváltással volt egyenértékű az adatbányászok számára, hirtelen annyi anyag szakadt a nyakukba, hogy alig győzték ellátni vele a kíváncsi játékosokat. A közeljövőben érkező tárgyaktól, az új skineken át, egészen a játékbeli események és kihívásokig tényleg minden volt a forrásfájlokban, ezzel pedig újból fellendült az “ipar”, ami vagy jó másfél hónapig téli álmot kellett, hogy aludjon.

A kisebb, gyermeteg hibáktól eltekintve ez a frissítés végre újból életet vitt az eddig épphogy csak döcögő Battle Royale-ba. Nagy volt a nyomás a kiadón, de végre egy olyan csomaggal lepték meg a közösséget, ami a visszajelzések szerint újból szelet adott a Fortnite vitorláinak, s most az Epic Games lövöldéje végre újból száguld, immáron többnyire elégedett játékosokkal a fedélzeten!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva