PUBG

A PUBG tud még meglepetést okozni: Kevesebb fps-sel könnyebb lőni


A PUBG ismét tudott újat mutatni, sajnos...

Amikor azt hinnénk, hogy a PUBG már-már tényleg közeledik az esport ready szinthez, hiszen annyi bugot javítottak már benne, hogy lassan valóban teljesen elfogynak a nagyobb, zavaróbb hibák, amelyek sokak életét megkerítették az évek során. Most viszont a profik egy érdekes tapasztalatának ment utána WackJacky, a pro játékosok szerint ugyanis a végjátékban, alacsony fps alatt teljesen megváltozik a fegyver kezelése, ez pedig elég kellemetlen lehet.

Mi is változik?

A tesztek során WackyJacky megnézte, hogy korlátozás nélkül (azaz 180 fps felett), 60 illetve 30 fps mellett mennyiben változik a fegyverek kezelhetősége.

A spray pattern egyszerűsödik | Forrás: WackyJacky101

A spray pattern, azaz a fegyverek visszarúgása egyes fegyverek esetén javult, akkor, ha alacsonyabb fps-sel futott a játék. Egy Grozát vagy egy M416-ot tehát könnyebb megfogni spray közben, akkor ha 30-ra korlátozzuk az fps-ünket. A Vector esetén némileg kevesebb a különbség, de az M416 elég népszerű, szóval elég kellemetlen, hogy ilyen hibával rendelkezik.

Az AKM visszarúgása | Forrás: WackyJacky101

Ám úgy tűnik, hogy nem minden fegyverre van hatással, az AKM-mel például ugyan olyan a visszarúgás, pedig 7,62-es fegyver ez is, csak úgy, mint a Groza.

A tűzgyorsaság | Forrás: WackyJacky101

Ez még nem minden, ugyanis a magas fps még a tűzgyorsaságra is hatással van, azaz ha magasabb az fps, akkor gyorsabban tudunk lőni a fegyverrel.

Nagyon úgy fest tehát, hogy a profiknak igaza volt és egyáltalán nincs minden rendben a fegyverekkel kapcsolatban. Az fps-nek semmilyen előnyt nem szabadna adnia, főleg nem egy esport játékban. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fognak erre reagálni a fejlesztők.

WackyJacky videóját itt találjátok:

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva