Counter Strike

Megszűnik a Kinguin CS:GO csapata, TaZ saját organizációt alapít


Az egykori Virtus.pro legenda már be is jelentette az új csapatot, egyelőre név nélkül.

Varsóban tartott rendkívüli sajtótájékoztatót a Team Kinguin, ahol a biztató évkezdés után meglepő hírrel álltak a nyilvánosság elé.

Bezárják a CS:GO és Forntite szekciót a csapaton belül.

Pedig a lengyel CS:GO ötös tavaly sikeres évet zárt, a Virtus.pro legendáját ledöntve lettek lengyel bajnokok, DreamHacket nyertek és az ESL Pro League-be is bejutottak idén.
A Kinguin sztori még egészen 2015-re nyúlik vissza, a mostani FaZe elődje volt a csapat. Rain, ScreaM és társaik itt kezdték bontogatni szárnyaikat, mielőtt az egészet felvásárolta a FaZe.

A sokk után azonban örömteli hírt is hallhattunk a sajtótájékoztatón, a lengyel csapat nem szűnik meg teljesen, csak átalakul.

A csapat egyik játékosa TaZ, a Kinguin alapítójával együtt új organizációt indítanak.

Az új szervezet neve egyelőre nem publikus, mint ahogy a lineup és az indulás időpontja sem. A feltehetően játékos karriere utolsó éveit taposó TaZ elképzelhető, hogy innentől csak a háttérből irányít majd. Mint ahogy az is, hogy a korábbi VP-s csapattársaknak, a jelenleg csak tengődő NEO-nak és pashának is jut valami szerep az új együttesben.

A hivatalos bejelentésig “Esports Performance Center” néven fut az együttes, első ízben a január 22-ei Polish league Ultraliga során láthatjuk őket a pályán.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva