Fifa

FIFA 20: Mire lenne TÉNYLEG szükség? #2


Van még néhány ötletünk, amivel fel lehetne dobni a FIFA 20-at!

Cikksorozattá nőtte ki magát a “Mire lenne TÉNYLEG szükség?”, hiszen jó néhány hiányossága van a játéknak, melyek akár évek óta is várhatnak arra, hogy foltozzák őket. Persze nem csak erre van példa, sok olyan ötlet is van, melyek a technológia előre haladásával váltak elérhetővé, ebből is szívesen viszont látnánk néhányat a következő epizódban.

FIFA 20: Mire lenne TÉNYLEG szükség?

Az első pontot nem is értem, hogyan hagyhattam ki a korábbi cikkből:

Input lag

Nyilván már mindnyájan találkoztatok a jelenséggel, mikor bizonyos meccseken egyszerűen nem fogja fel a játék időben amit nyomtok. Hosszú évek óta keseríti ez meg a játékosok mindennapjait, és az EA egyszerűen mintha nem akarna erről tudomást venni. Volt már példa rá, hogy megígérték, a következő frissítés megold mindent…csak nem sikerült. Ha a FIFA 20 tényleg leszámolna az input laggal, már sokkal szívesebben ülne le elé sok ezer játékos játszani, nap mint nap.

Dinamikus időjárás

Nem tűnik ördöglakatnak, az EA valahogy mégis fél hozzányúlni a témához, annak ellenére, hogy láttuk, a PES-ben kifejezetten jól működött a dolog. Az időjárás első körben hatással lehetne a labda fizikájára, vagy ha tovább gondoljuk, akár a játékosok fizikai és mentális állapotára is.

VR – Virtual Reality

Első furcsán hangozhat az ötlet, de ne ítéljétek el már az első pillanattól. Nyilván a VR szemüvegek, még a mai napig igen ritkák a háztartásokban, már érdemes számolni a technológiával.

Gondoljatok csak bele, milyen hangulatú lehet például a Real Madrid egyik játékosa szemszögéből kisétálni a gyepre a Bajnokok Ligája döntőjében. Körülöttünk több tízezer rajongóval, hangos BL indulóval. Egészen biztos, hogy zseniális lenne, a lehetőségek tárháza végtelen.

Nate Mitchell, az Oculus-Rift egyik atyja szerint a VR és a FIFA egymásnak lettek teremtve. Kár, hogy még nem láttunk egy igazi próbálkozást erre a párosra.

Ti ezek közül minek örülnétek a legjobban? Van hiánypótlás és hiba javítás is a listán. Esetleg az első cikkben van a kedvenc pontotok? Osszátok meg velünk kommentben!

Ezt már olvastad?

Egy legenda búcsúja: ez volt Petr Cech 10 éve a FIFA Ultimate Teamben

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva