Hearthstone

Ezen a héten mindenki belekóstolhat a Wild játékmód őrületébe


Érkezik a heti Tavern Brawl, az A Chance Encounter.

2019 januárjában jelentősen megnőtt a Wild játékmód népszerűsége a Hearthstone-ban, hiszen akik a legjobb 100-ban zárják a hónapot a saját régiójukban a Wild Ranked ranglétrán, azok meghívást kapnak majd 30 ezer dollár összdíjazású Hearthstone Wild Open kvalifikációs versenyére, ahonnan az egyes régiók két-két legjobb játékosa jut majd tovább a február végi nyolcas döntőre.

Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy eddig csupa olyan Tavern Brawl érkezett a hónapban, amely a Wild lapkészletre alapoz, most pedig folytatódik ez a sorozat, hiszen a heti kocsmai bunyó, az A Chance Encounter is Wild formátumú lesz.

A szabályok

  • Válassz egy class-t!
  • A paklid véletlenszerű lapokkal lesz feltöltve.
  • Csak olyan lapok játszanak, amiken valamiféle random effekt található.

Igazi fiesta várható tehát, hiszen nem csak maguk a lapok lesznek véletlenszerűek, hanem maguk a képességek is (RNG a négyzeten!). Aki pedig nem szereti, ha paklit kell építeni a Tavern Brawlra, az örülhet, hiszen rögtön fejest is lehet ugrani a meccsbe.

A jutalom ezúttal 1 Classic pakk lesz, ha hihetünk a híreknek, a lapkészletetek ezen részét bővíthetitek tehát majd az első győzelemmel. Start szerda este 20 órakor!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva