Fortnite

Kiderült mit rejt a Polar Peak fölött lebegő jéggömb! – Az Ice King valami igazán hatalmasra készül


Most kezd csak igazán izgalmassá válni a hetedik szezon!

Nagyon úgy fest, hogy az Epic Games már a forrásfájlok között tárolja az egyik közelgő játékbeli esemény alapjait. A v7.20-as frissítéssel ugyanis megjelent egy rejtélyes jéggömb Polar Peak felett, amit ugyan normál keretek között nem kellene tudnunk még értelmezni, ám a leaker közösségnek hála egy kicsivel előrébb tudunk tekinteni, mint azt a kiadó valószínűleg szeretné.

Az FNBRLeaks leaker oldal ledöntése után azt hitte a közösség, hogy a nagyobb leakek időszakának befellegzett. Egy ideig így is volt, ám idővel felerősödött egy kisebb leaker oldal, a “Lucas7Yosi”, ami mára már vezető forrássá vált, ha “bányásztartalomról” van szó. Lucas odaadó munkájának köszönhetően tényleg az utolsó cseppet is sikerült kisajtolni a legújabb frissítésből, sejtjük már, hogy milyen tárgyak érkeznek a közeljövőben, újból előkerült egy halom skin, küldetéssorozat és most egy játékbeli esemény is körvonalazódni látszik.

 

A misztikus jéggömb Polar Peak fölött lebeg, majdhogynem mértani pontossággal az Infinity Blade korábbi lelőhelye fölött. Ráadásul nem kis erővel bír a jelenség, bárkit, aki megközelíti, megvakítja a jégviharral, ami körülötte áramlik. Lucasnak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy miért történik mindez, a jéggömbben ugyanis nem más, mint az Ice King gyűjti össze minden erejét, hogy csapást mérjen a Battle Royale szigetre.

A hetedik szezon nyolcadik hetének töltő képernyője – Epic Games

Ez pedig feltehetően egy olyan monumentális játékbeli esemény kezdőpontja lesz, mint a Fortnitemares is volt. A forrásfájlokból ugyanis kiderült, hamarosan érkezik egy szintén többnapos küldetéssorozat, az Ice Storm Challenges, ami valószínűleg ehhez a jelenséghez fog kapcsolódni. Az Ice King ugyanis egy hatalmas jégvihart fog elindítani Polar Peakről, erre utal a forrásfájlokból előkapart nyolcadik játékhét kimaxolásáért járó töltő képernyő is!

Hogy egészen pontosan mit fog eredményezni az Ice King ténykedése a kastélya fölött még nem tudni, de azt biztosra vehetjük, hogy ez lesz a hetedik szezon legnagyobb durranása!

Jöhetnek a sárkányok?!

Ezt láttad már?

Újabb ingyenes tartalmak?! – Jönnek az Ice Storm kihívások, valamint megérkeztek a v7.20 Item Shop tartalmai is

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva