Call of Duty

DOWN BUT NOT OUT – A Call of Duty még egyet csavar a BR recepten


Respawn lehetőséget még nem nagyon láttunk BR játékban...eddig.

A Down But Not Out egy squad alapú játékmód, amiben akár 3 másik társunkkal is harcolhatunk a győzelemért.

A mechanika rendkívül egyszerű:

Az egész a Collapse biztonsági körétől függ. Ha a csapatból legalább 1 ember életben van, amikor a kör a következő biztonsági zónára vált, a csapat többi tagja respawnolhat a mapon, akkor is ha korábban “végleg” ki lettek lőve.

Magyarán az egyetlen módja a győzelemnek ha az ellenfél csapatok minden tagját ellőjük, mielőtt a következő Collapse reset megtörténik. Ha nem sikerül, minden csapattársa egy új lehetőséget kap.

Pillanatnyilag a respawn lehetőség úgy működik, hogy a játékosok berepülnek ugyan azokkal a helikopterekkel a pálya fölé, amikkel a meccs elején is találkozunk, és ugranak ahol nekik tetszik.

A respawnolt játékosoknak persze nem üres kézzel kell berepülniük, egy kis csomag a segítségükre lesz a túlélésben. A elsősegély csomag tartalma a következő:

  • 1 pisztoly
  • néhány bandage
  • 1 darab perk

A végjátékot ez rendkívül izgalmassá teheti, amikor a biztonsági zóna már rendkívül kicsi, és közben az égből is hullik az ellen.

A mechanika nagyon jól elmagyarázva látható a következő videóban:

Amikor azt mondtuk, hogy kaotikus lesz a végjáték, nem vicceltünk. Egy rövid videóban mutatja be az OpTic Gaming, mekkora őrületre lehet számítani:

A mód tegnap estétől érhető el Play Station 4-en, és egészen január 30-ig bent is marad a játékban. Xbox-ra és PC-re január 23-án érkezik, így akik ezeken a platformokon játszanak, jóval kevesebbet próbálgathatják ezt a tényleg különleges módot.

Ezt olvastad már?

Végre bárki kipróbálhatja a Call of Duty battle royale-ját

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva