Fifa

Remek ötlet a közösségtől! – Ezzel dobhatnák fel a Future Stars lapokat!


Ha tényleg számít majd a teljesítményünk, a FUT legjobb lapjai lehetnének ezek!

Meglepetésként érte a közösséget, hogy a TOTY esemény lezárása után, ennyire hamar érkezik a következő event a FIFA 19 Ultimate Team módjában. Többen gúnyt is űztek az EA-ből emiatt, egy reddit felhasználó szerint a csapatnak nem volt ötlete, így kitettek egy dátumot és egy kártya designt twitterre, hogy a felhasználók ötleteiből majd választanak valamit. Még el is tudjuk hinni ezt a forgató könyvet.ű

EA with the 300 IQ play from FIFA

Viccet félre téve, érkeznek a jövő sztárjainak kártyái, melyek alapból is igen izgalmasan hangzanak. Pláne ha még beigazolódik a pletyka, és tényleg mások lesznek mint a többiek.

Meccsek alapján változó statisztika

Twitteren kapta fel a fejét a pletyka és futótűzként terjedt tovább az összes médiafelületen, mely szerint a Future Stars lapok újdonságot hozhatnak a játékba. Ha igaz, a lapok a mi játékunk alapján fejlődnének vagy éppen vesztenének a statisztikáikból.

Persze ez sok kérdést vet fel. Hogyan lehet ezeket a lapokat majd tradelni? Felhúzunk egy lapot és akár a háromszorosát is majd elkérhetjük? Vagy untrade lesz az összes? Egyelőre sok a kérdőjel, és abszolút nem is biztos, hogy igazak a hírek a lapokkal kapcsolatban.

Izgatottan várjuk tehát az újabb híreket a promóval kapcsolatban, és persze, hogy melyik fiatal tehetség kap majd a következő lapból.

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva