Akciók

Akciófigyelő: Egyedülálló Heroes-stílusú játékot húzhatunk be ingyen (Steames)


Nem árt sietni, ugyanis pár óra van hátra még az akcióból!

Aki szereti a Heroes of Might and Magic-stílusú játékokat, az most ne késlekedjen, ugyanis ma 19:00-ig ingyen behúzhatja a Bravelandet a Steamen! Nem kell mást tennünk, mint a könyvtárhoz adni a játékot, utána pedig örökre a miénk marad az amúgy 15 eurós játék.

Az iPon a következőt írta tesztjében:

A Braveland nem hogy az év, de még a hónap, vagy akár csak a hét játékának sem lesz soha választva, mivel semmi olyan nincs benne, amit ne láttunk volna máshol lényegesen magasabb szinten kivitelezve. Az aranyos, kézzel rajzolt grafika, a hangulatos zene és az egyszerű, de érzéssel megírt, szórakoztató történet azonban némileg feledtetik hiányosságait. Bár nem üdvözülhetjük benne a kategória egyik újdonsült csillagát, bátran ajánlható bárkinek, aki 3-5 órányi könnyed kikapcsolódásra vágyik, egy alig laktató gyorséttermi menü, vagy egy fél könyv áráért.

Különösen azoknak érdemes tenniük vele egy próbát, akiket riaszt a körökre osztott stratégiai játékok összetettsége, vagy eddig nem is próbálkoztak egyetlen hasonló alkotással sem. Ők nyugodt szívvel adjanak még egy-két pontot az értékeléshez, mert számukra kifejezetten előnyös lesz a fapados játékmenet.

A Bravelandet itt találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva