Counter Strike

“Kipofoztam belőle még a sz@rt is” – DaZeD ezúttal nagyon túltolta a sztorizgatást


Az egykori profi CS:GO játékos egy online randi műsorban tolta túl a sztorizgatást.

A King of the Hill nevű adás lényegében egy népszerű Twitch-es randi műsor. Híres női streamerek faggatják a meghívott pasikat, általában négyen egyszerre. Párkapcsolati és általános kérdéseket tesznek fel, majd a válaszok alapján kihirdetik a műsor győztesét, akiről a hallottak alapján a legjobb véleménnyel vannak.

Az egyik legutóbbi adásban a korábbi CS:GO profi, DaZeD is a meghívott férfiak közé került, őt faggatták a női streamerek. De bár ne tették volna!

Az egyik kérdésnél ugyanis egy rettentő sztorira derült fény DaZeD múltjából, amit élő adásban tilos lett volna elmesélni. Pláne ilyen büszkén, ilyen stílusban. A lányok azt kérték DaZeD-től, hogy meséljen egy szexi sztorit a múltból. Ekkor hangzott el az alábbi történet:

“A csaj durván ráharapott a hüvelykujjamra, miközben az arcát simogattam. De tényleg nagyon durván! Én pedig elég részeg voltam, szóval kipofoztam belőle még a sz@rt is.

Tovább nem nagyon tudta folytatni a sztorit, hiszen mind a műsor vezetőnek, mind a lányoknak túl sok volt, amit hallottak. Egyedül Kandy próbálta menteni a helyzetet azzal hogy megjegyezte:

“Biztos vagyok benne, hogy a lány örült neki.”

Azért valljuk be, nehéz elképzelni a helyzetet. Az eredeti klippet azóta letörölték Twitch-ről, sőt az egész műsort levették a sztori miatt. De láthatjuk, ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad örökre.

DaZeD később saját csatornáján visszanézte a klippet és reagált is a dologra, szerinte vicces volt látni, ahogy a lányok kiakadtak a sztorin:

“Akárhányszor elmesélem ezt a sztorit egy csajnak, mindegyikük beindul tőle. És egyből engem akarnak, mondván ez mennyire szexi. Ezek a csajok meg tökre kiakadtak és mérgesek lettek. Nem is értem.”

Egy biztos, rajta kívül senki nem tartotta sem viccesnek a sztorit, jobban járt volna, ha el sem meséli. Az ilyen történetek tökéletesen alkalmasak például arra, hogy profi CS:GO versenyre az életbe többet ne hívjanak meg valakit, a róla keringő rossz hírnév miatt. Pedig ha CS:GO szakértőkről beszélünk, abban DaZeD magasan az egyik legjobb.

De úgy tűnik a sztorizásban nem annyira profi, ezt most eléggé túltolta.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva